Un fost concurent de la Survivor România 2021 a spus cine va fi marele câștigător

Un fost concurent de la Survivor România 2021 a spus cine va fi marele câștigător

Fanii reality-show-ului difuzat de Kanal D sunt foarte curioși cine va fi marele câștigător al acestui sezon. Publicul are cu siguranță favoriți, însă performanțele sportive ale fiecărui concurent contează extrem de mult în marea finală.

Unul dintre concurenții care au părăsit competiția care testează limitele și rezistența fizică a fost Costi Ioniță. El și-a exprimat părerea în ceea ce privește câștigătorul acestui sezon.

Producătorul muzical a declarat că, în opinia lui, Culiță Sterp și Jador merită să ajungă până în finală. Deși cei trei au o relație profesională foarte bine închegată, motivele pentru care îi vede potențiali câștigători ai marelui premiu sunt puterea și rezistența fizică pe traseele pregătite de organizatori.

„Survivor este un show surpriză. Culiță și Jador ar trebui să fie în finală. Care va câștiga, nu știu, pentru că ambii sunt foarte buni și puternici', a spus Costi Ioniță, potrivit Fanatik.

Costi Ioniță a fost o apariție spectaculoasă la Survivor, deși a fost printre primii care au părăsit rapid competiția. Cu toate acestea, el a declarat că nu regretă absolut nimic și că experiența din Republica Dominicană l-a învățat multe lucruri.

Avantaje Martie 2021

„Nici nu regret nimic, nici nu mă bucur de ceva anume. E foarte important în viața unui om să fie echilibrat și să primească orice fel de veste cu tărie, cu seriozitate. Mi-a plăcut foarte mult aici, am învățat foarte multe lucruri.

Este o experiență extraordinară și o recomand tuturor care o să aibă posibilitatea și cam asta este. Eu merg înainte, ceea ce am de făcut o să am de făcut și o să fac lucruri minunate și mărețe', a spus Costi Ioniță, în momentul în care a părăsit Survivor 2021.

Cătălin Botezatu a declarat că este plăcut impresionat de evoluția Alexandrei Stan la Survivor, aceasta dovedind că este foarte ambițioasă și poate lupta cu desăvârșire până la final.

„Față de alte sezoane, nu au intrat cu prea multe „pachețele' la ei, mă refer în special la băieți. Mă așteptam la mai mult.(…) Alexandra Stan a fost pe buzele mele mereu pentru că la 'Bravo, ai stil' îi spuneam mereu Alexandrei Ungureanu, Alexandra Stan. Ceea ce o enerva extrem de tare! Eu sunt fan al muzicii pe care ea o face. Nu mi-am putut închipui că ea poate să fie atât de tenace și să aibă atâta forță. Eu zic că ea a demonstrate că poate să fie și altcineva, nu doar o cântăreață sclifosită, cum îi zic unii, și poate să fie o luptătoare adevărată', a declarat designerul, potrivit wowbiz.

Creatorul de modă a făcut previziuni similiare cu ale lui Costi Ioniță, mizând pe Jador ca fiind un potențial câștigător Survivor România 2021.

„Jador – Mie nu-mi place neapărat muzica lui. Sunt fan al acestui tip de muzică, dar doar în anumite momente. (…) Jador a fost atât de bătăios, a vrut să demonstreze oamenilor că se poate mai mult, că poate să ajungă cineva, și îl apreciez, pentru că a făcut-o „step by step', fără să sară treptele, așa cum își doresc să facă mulți.

Eu mă așteptam ca el să fie un bun sportive, pentru că l-am văzut cum își umflă mușchii pe la săli și m-ar fi dezamăit dacă nu ar fi adus puncte. Pentru că atunci ar fi fost, așa cum spun eu, o fetiță cu fundiță, care doar își dă aere de bărbat.

El este un bărbat adevărat și îmi place ce face acolo, însă uneori bagă așa niște strâmbe, de care mai târziu îi e rușine. Îl văd de exemplu la eliminări, când pune așa capul în jos, rușinos. E pe strategie. Dar eu mi-aș dori ca el să câștige Survivor', a mai spus Cătălin Botezatu.

Foto: Instagram

 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
ziareonline.ro
CSID
Descopera.ro
Libertatea
Retete
Baby
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Huff
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Vedete