Un fost concurent de la Puterea Dragostei a fost încarcerat. Instanța a decis că reprezintă un pericol pentru societate

Unul dintre foștii concurenți de la Puterea Dragostei a ajuns la închisoare din cauza unei fapte care reprezintă un pericol pentru societate.

Despre cine este vorba? Ei bine, Akebono, pe numele său real Alexandru Claudiu Laurențiu se află la Penitenciarul Târgu Ocna din cauza faptului că a condus fără a avea permis. Acesta a făcut numeroase cereri pentru a i se întrerupe pedeapsa din cauza condițiilor grele din închisoare și a altor motive, însă judecătorii nu s-au lăsat înduplecați.

Potrivit wowbiz.ro, avocații apărării au cerut ca la 30 de zile să se scadă 6 zile din pedeapsă, invocând spațiul mic, neaerisit și fără lumină naturală. De asemenea, Akebono le-a cerut judecătorilor recalcularea pedepsei, deoarece acesta consideră că s-a produs o eroare, adăugându-se și alte pedepse.

Din nefericire pentru tânăr, acesta neaflându-se la prima abatere și în trecut a mai fost prins conducând fără permis, judecătorii au decis că reprezintă un pericol pentru cei din jur, motiv pentru care l-au reținut pe toată durata procesului. Deoarece a avut antecedente, Akebono a primit acum pedeapsa cu închisoarea.

Akebono nu a fost un concurent pașnic nici în cadrul emisiunii Puterea Dragostei, motiv pentru care a fost descalificat. El s-a luat la bătaie cu un alt participant, iar ieșirile sale agresive l-au scos din concurs.

Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
substantial.ro
Publicitate
CSID
Descopera.ro
Unica.ro
Retete
Baby
Life.ro
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Stiri