De Sf. Valentin un cuplu matur știe că…

cuplu matur de Sf. Valentin

  1. Aceasta este o zi absolut smintită. Nefirească. Pe vremea când s-au luat ei nu exista o zi anume în calendar care să le amintească că trebuie să se iubească. Un cuplu matur știe să desfacă o sticlă cu vin bun chiar dacă nu beau cu mâinile încrucișate și abia după ce-l termină încep să-și șoptească cuvinte de iubire.
  2. Nu trebuie să cheltuiască bani pe mici prostioare când mereu există alte lucruri importante de cumpărat. Pernuțele roșii de plus, inimioarele bibelourile cu Cupidon ar încărca și mai mult casa, și-așa sufocată de vaze, ghivece de flori și mici statuete luate de prin călătorii. Bărbatul matur își dă imediat seama că bomboanele de ciocolată ar ridica nota de plată la salonul de masaj anticelulitic.
  3. Cea mai bună mâncare se mănâncă acasă. Cu ochii în farfurie și urechea la televizor. Niciun bucătar nu reușește să facă o friptură cel puțin la fel de suculentă cum o face doamna. Numai să îndrăznească…
  4. Orhideele din ghivece fac parte dintr-o conspirație internațională. La două zile după ce ajung în casa unui muritor de rând ele se revoltă și se usucă. De aceea, bărbatul dintr-un cuplu matur se ține departe de astfel de capcane.
  5. Un film la cinematograf constituie o grea încercare pentru cuplul matur: a trecut vremea când fiecare ceda în favoarea celuilalt. Acum fiecare vrea să vadă filmul preferat, un prilej nemaipomenit pentru scandaluri și contraziceri. De aceea cuplul matur e înțelept și stă acasă.
  6. Un spectacol de teatru este o piatră de încercare pe care partea bărbătească o depășește cu greu. Fix în ziua spectacolului acesta suferă de balonări greu de ținut în frâu. Seara teatral-culturală se transformă într-un coșmar.
  7. Seara de Sf. Valentin se termină apoteotic cu un păhărel de vișinată făcută în casă și ținută pe balcon. Partea masculină va contracara răutățile doamnei care va găsi de cuviință să amintească următoarele: e prea tare, e prea dulce, e amăruie, n-are gust.
  8. Băile cu spumă, cu uleiuri aromatice și cu geluri de duș intens mirositoare sunt un motiv pentru ambii parteneri de a adormi mai repede și ca doi prunci toropiți de căldura apei. Cu cât mai răsfățat este corpul cu atât mai intens și mai grabnic va fi somnul.

Florentina Mușat

foto: 123rf

 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
substantial.ro
Publicitate
CSID
Descopera.ro
Unica.ro
Retete
Baby
Life.ro
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Dragoste & Sex