Un cuplu de tineri și-a schimbat data nunții după ce amândoi au fost diagnosticați cu cancer la 8 zile distanță

Un cuplu de tineri logodit din Michigan trăiește din plin viața. După ce s-au logodit a doua zi după Crăciunul din 2020, Clay Slenk și Mariah Nelesen au plănuit să se căsătorească în această vară.

Cu toate acestea, imediat după ce au trimis invitații celor dragi, viitorii miri au fost amândoi diagnosticați cu cancer în termen de opt zile unul de celălalt, relatează KTLA, potrivit People. Acum, se vor căsători pe 9 aprilie.

„Am avut o logodnă lungă (și) speram să ne căsătorim pe 10 iunie a acestui an', a declarat Slenk, în vârstă de 24 de ani.

Lucrurile s-au schimbat pentru cuplu după ce amândoi au primit apeluri telefonice care le-au schimbat viața în ianuarie.

„Am primit un telefon pe 11 ianuarie a acestui an și m-au anunțat că am cancer ovarian. Acesta nu este un apel pe care cineva se așteaptă să îl primească', a declarat Mariah Nelesen.

O săptămână mai târziu și logodnicul ei a primit un telefon similar.

„Am primit un telefon cam la ora 8, iar doctorul meu a spus: Vreau să mergi la Spectrum chiar acum. Cred că ai leucemie', a povestit și Clay, potrivit sursei mai sus menționată.

O postare pe pagina Caring Bridge a cuplului a explicat că a fost diagnosticat cu leucemie mieloidă acută, care „a necesitat tratament imediat și este urmată de o spitalizare lungă'.

Acesta a adăugat că Mariah Nelesen a fost diagnosticată cu cancer ovarian cu tumoare cu celule granuloase adulte, „un cancer de grad scăzut care necesită tratament, inclusiv intervenții chirurgicale și chimioterapie'.

Deoarece Clay Slenk a fost tratat într-un spital local pentru mai mult de 40 de zile, iubita acestuia a luat măsuri pentru a-și îngheța ouăle, conform KTLA.

„De ce să fiu supărat? Dacă sunt supărat și frustrat, defavorizat și negativ, tot ce va face este să înrăutățesc această zi. Ne-am mutat data nunții pentru a ne putea căsători în acea perioadă. Așa că ea va fi aici să aibă grijă de mine și am putea trece prin acea parte grea împreună', a mai spus tânărul afișând o atitudine extrem de optimistă.

Vorbind despre planurile lor de nuntă modificate, viitoarea mireasă a spus că diagnosticele lor i-au ajutat să se concentreze asupra a ceea ce este cu adevărat important.

„Am fost prinsă cu planificarea nunții și încântată de toate micile detalii, cum ar fi locul în care urma să fim și mâncarea pe care urma să o avem', a spus ea.

„Nu va fi ușor să mergem înainte, dar știm că va fi mai semnificativ să trecem prin asta împreună', a adăugat logodnicul tinerei.

Pe site-ul GoFundMe s-au strâns peste 15.000 de dolari din obiectivul stabilit de 25.000 de dolari, în efortul de a acoperi facturile medicale, plățile la domiciliu, veniturile pe care le-au pierdut și cadourile pentru nuntă și luna de miere.

În boală și în sănătate... Acestea sunt cuvinte familiare pentru multe cupluri, deoarece sunt adesea rostite în ziua nunții unei persoane. Cu toate acestea, nimeni nu cunoaște aceste cuvinte mai bine decât Clay și Mariah. Pașii lor către ziua nunții lor și schimbările pe care au avut nevoie să le facă reprezintă un angajament foarte real unul față de celălalt și încrederea în Domnul', este descrierea făcută pe pagina de strângeri de fonduri.

Foto: GoFundMe

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
ELLE
Publicitate
Unica.ro
VIVA!
substantial.ro
Retete
Baby
CSID
Kudika
Descopera.ro
Life.ro
Doctorul Zilei
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Povesti adevarate