Un cunoscut actor din Titanic a filmat în București! Ce româncă a fost văzută lângă el?

România a avut norocul de a fi aleasă pentru filmările unor importante producții de la Hollywood. Nu de puține ori au fost văzuți actori importanți de pe ocean plimbându-se pe străzile din București.

De data aceasta, un important actor cunoscut pentru rolul din Titanic, Billy Zane (54 de ani) a fost surprins pe acoperișul hotelului Hilton chiar când filma scene din producția „Rupture'. El a mai jucat în filme ca „Back to the future', „Linişte apăsătoare' sau „Fantoma'.

Celebrul actor este foarte bun prieten cu o româncă superbă, care a fost alături de el zilele acestea. Starul internațional este greu de recunoscut, deoarece acesta poartă perucă și stă foarte mult timp la machiaj, pentru a intra cât mai bine în personaj.

$image_altSeparatorVEZI FOTOPOZA 1 / 3

 

În această perioadă este extrem de greu de filmat, astfel că tot staff-ul respectă normele impuse de autorități. Aceștia poartă măști, însă actorii nu. Mai mult de atât ei au fost nevoiți să îndure frigul de săptămâna trecută, când au filmat la înălțime la doar 10 grade.

Potrivit click.ro, vedeta de la Hollywood s-a întâlnit cu mulţi actori români cunoscuţi, precum Alina Puşcău, Cristian Popa, Diana Vladu sau dresorul Mihai Nae, preferatul vedetelor. Acesta din urmă a declarat că s-a simțit onorat să fie ales pentru a lua parte la filmările celei mai noi producții în care joacă Billy Zane.

„A fost o onoare să fiu ales pentru a contribui la filmările celei mai noi producții în care joacă Billy Zane. A existat un casting pe care cățelul nostru l-a câștigat detașat. Anagram Dog Carter este numele cățelului din film, care joacă alături de marele actor. Nu a fost ușor ce am reușit să facem, mai ales că lucrurile stau diferit când colaborezi pentru un film în care actorii sunt de Hollywood. Alături de Marius Dragomir, cel mai nare crescător de rasă Jack Russel din tară, am pregătit acest exemplar pentru a juca cot la cot cu cei mai buni. Billy Zane este un om cu care lucrezi de plăcere și un tip care comunică foarte bine cu animalele', a declarat Mihai Nae, dresorul câinilor vedetelor de la noi.

Billy Zane nu a filmat doar în București, ci și în Sibiu, Sinaia si Buftea. Dacă o parte dintre staff a plecat spre America, o parte a rămas la o cină festivă unde s-au întâlnit cu frumoasa concurentă de la „Ferma', Alina Pușcău. Pe celebrul actor și frumoasa româncă îi leagă o frumoasă și veche prietenie. Puteți vedea poze aici.

Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
Libertatea
CSID
Descopera.ro
Life.ro
Retete
Baby
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Vedete