Un copil de 8 ani a murit în timp ce se juca „de-a v-ați ascunselea”. Unde l-a găsit familia?

Un copil de 8 ani a murit după ce a rămas blocat între o mașină de spălat și uscător în timp ce se juca de-a v-ați ascunselea.

Căpitanul biroului șerifului din comitatul Thomas, Tim Watkins, a declarat că Wrangler Hendrix, care era din Jewett, Texas, se juca în timp ce vizita o rudă din Coolidge, Georgia, împreună cu bunicii săi.

Potrivit People, autoritățile cred că băiatul încerca să se ascundă în spatele aparatelor atunci când a rămas blocat. Familia copilului l-a descoperit „prins între mașina de spălat și uscător' și a început imediat să-i acorde primul ajutor.

Medicii au fost chemați la domiciliu după ce Hendrix nu răspundea manevrelor de resuscitare, potrivit căpitanului Watkins.

„Copilul a fost transportat la Spitalul Archbold Memorial din Thomasville, Georgia, unde au continuat încercările de resuscitare. După aproximativ o oră de încercări de salvare a vieții, la aproximativ 19:28 s-a declarat decesul copilului', a adăugat căpitanul Watkins în declarația sa adresată sursei de mai sus.

Deși oamenii legii cred că Hendrix a murit din cauza asfixiei poziționale, o autopsie oficială este în curs de eliberare.

„Oficiul șerifului din comitatul Thomas dorește să exprime cele mai profunde condoleanțe familiei lui Wrangler', a transmis căpitanul Watkins.

Wrangler, fiul lui Rhonda White și al lui William Andrew Hendrix, a fost un elev de clasa a doua descris ca fiind un “dulce” de către cei care îl cunoșteau.

„Mi se rupe inima pentru voi toți. Mă rog pentru pace și alinare pentru voi în aceste zile negre. Wrangler a fost un dulce. Atât de recunoscător pentru timpul în care am reușit să fiu șoferul lui de autobuz. Era manierat și avea grijă de sora lui. Erau atât de entuziasmați de călătoria lor și de plajă. Am glumit despre faptul că trebuiau să poarte multă cremă de protecție solară când au coborât din autobuz. Odihnește-te în pace în ceruri, Wrangler”, a scris o persoană într-un omagiu online.

Serviciile funerare pentru copil vor avea loc marți, 21 iunie, la ora 14:00, la Biserica Baptistă Sardis din Jewett.

Foto: 123RF

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
substantial.ro
Publicitate
CSID
Kudika
Descopera.ro
Unica.ro
Retete
Baby
Life.ro
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Stiri