Un celebru actor, prins beat la volan

$image_altSeparatorVEZI FOTOPOZA 1 / 3

Vă mai amintiți de filmul „E.T.', înduioșătoarea peliculă în care un băiețel leagă o frumoasă și sinceră prietenie cu un extraterestru „rătăcit' pe Pământ? Filmul, devenit ulterior unul clasic, a fost produs în 1982 de Steven Spielberg.

Rolul principal, al simpaticului puști, Elliott, a fost interpretat de Henry Thomas, care la acea vreme avea 11 ani. Chiar dacă poate părea că acesta a fost filmul său de debut, lucrurile nu stăteau așa. Talentatul băiețel debutase în cinematografie cu un an înainte, în 1981, la vârsta de zece ani, în drama Raggedy Man, așa că platourile de filmare nici nu l-au speriat, nici nu l-au impresionat.

Filme în care a jucat Henry Thomas

Posesor al unui talent evident, Henry Thomas și-a continuat cariera cinematografică și se poate lăuda cu o mulțime de filme în care a jucat. Ba se poate chiar spune că a avut o activitate profesională efervescentă, putând uneori bifa și câte două-trei filme într-un singur an. Fără să fi fost neapărat distribuit în rol principal.

Am putea aminti lungmetrajele „Legendele toamnei' sau „Mentalistul', miniseria pentru televiziune Mobi Dick sau seria CSI. Aruncând o privire asupra filmografiei lui Henry Thomas, se poate lesne concluziona că actorul a avut o înclinație evidentă către filmele psihologice sau horror, mărturie
fiind rolurile jucate în producții preponderent de acest gen.

Chiar dacă, cel puțin până acum, nu a fost nominalizat la vreun Oscar, Henry Thomas a fost nominalizat de-a lungul vremii la mai multe trofee (cele mai multe pentru rolul Elliott din E.T.), însă de câștigat a câștigat numai două. Și nici acelea nu dintre cele de răsunet… În schimb, anul acesta s-a ales cu un nedorit „trofeu'.

Henry Thomas din E.T. a fost prins beat la volan

Thomas, acum în vârstă de 48 de ani, a fost arestat luna trecută în statul Oregon pentru conducere sub influența alcoolului. Polițiștii au primit un apel telefonic în care erau informați că o mașină staționează în mod suspect de ceva vreme, motiv pentru care s-au deplasat la fața locului. În masină l-au
găsit pe nimeni altul decât pe actor, care nu a putut juca un rol convingător în fața etilotestului.

Așa că următoarea scenă a fost… turnată într-o închisoare din Washington, unde actorul a ajuns sub acuzația comiterii infracțiunii de conducere sub influența alcoolului.

Citeste si

Angelina Jolie nu se poate muta în afara Statelor Unite ale Americii din cauza lui Brad Pitt

Richard Gere va deveni tată pentru a treia oară la 70 de ani! Soția lui este însărcinată în trei luni!

Fiica lui Paul Walker a împlinit 21 de ani! Ce frumoasă este Meadow Walker!

Foto: Facebook, Hepta

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
Libertatea
CSID
Descopera.ro
Life.ro
Retete
Baby
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Vedete