Un cântăreț celebru face acuzații grave: “Fratele meu vrea să îmi omoare soția însărcinată și copilul nenăscut” A cerut ordin de restricție împotriva lui!

Un cântăreț cunoscut în întreaga lume trece prin momente mai puțin plăcute și face acuzații grave. A cerut un ordin de restricție împotriva fratelui său, acuzându-l pe aceasta că și-a propus să îi omoare soția, dar și copilul nenăscut. 

Nick Carter de la Backstreet Boys a fost pus în situația de a lua măsuri împotriva fratelui său mai mic, Aaron Carter. Se pare că acesta, pe fondul unor probleme psihice, l-ar fi amenințat pe cântăreț că îi va ucide familia.

Un cântăreț celebru face acuzații grave: “Fratele meu vrea să îmi omoare soția însărcinată și copilul nenăscut”

Nick Carter a fost pus în situația ingrată de a alege între fratele său mai mic și soția sa, cântărețul mărturisind că, deși nu i-a fost deloc ușor, a fost nevoit să ceară ajutorul autorităților pentru a-și proteja familia. Membrul Backstreet Boys a dezvăluit că, în ultima perioadă, Aaron Carter, fratele său, a avut un comportament ciudat. Mai mult decât atât, Aaron Carter a dezvăluit că suferă de schizofrenie, tulburare bipolară, depresie şi anxietate, un motiv în plus pentru ca autoritățile să îi acorde lui Nick Carter ordinul de restricție solicitat.

“Având în vedere comportamentul alarmant al lui Aaron şi recentele mărturisiri făcute privind faptul că nutreşte gânduri să îmi ucidă soția însărcinată şi copilul nenăscut, nu avem de ales decât să luăm toate măsurile posibile pentru a ne proteja. Ne iubim fratele şi sperăm cu adevărat să primească tratamentul potrivit de care are nevoie înainte să îmi facă vreun rău mie sau altcuiva.”, a spus Nick Carter, potrivit adevarul.ro.

Gestul făcut de fratele său l-a determinat pe Aaron Carter să reacționeze în mediul online, postând un mesaj pe Twitter.

“Sunt uluit de acuzațiile care mi se aduc și nu vreau să fac rău nimănui, mai ales familiei mele.”, a declarat Aaron Carter, potrivit mirror.co.uk.

Deschide galeria foto pentru a vedea mai multe fotografii cu Nick Carter și Aaron Carter.

Foto: hepta.ro

Citește și:

Nico, la spital din cauza unei diete celebre: Am slăbit 6 kilograme în 7 zile'

De ce au divorțat Mihai Mitoșeru și soția lui Noemi?

A înșelat-o de două ori, dar asta nu e tot! Demi Moore dezvăluie ce a fost obligată să facă în timpul mariajului cu Ashton Kutcher

 

 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
Libertatea
Retete
Baby
ELLE
VIVA!
Shtiu.ro
Diva Hair
Huff
Sfatul parintilor
TV Mania
Mai multe din Vedete