Un cântăreț celebru a murit în urma unei hemoragii cerebrale. Avea doar 28 de ani

Un cântăreț celebru a murit în urma unei hemoragii cerebrale. Avea doar 28 de ani

Tragedie în lumea muzicii. A murit cântărețul din „Amici' și fost concurent al emisiunii „X Factor', Michele Merlo.

Cântărețul Michele Merlo, în vârstă de 28 de ani, cunoscut și sub pseudonimul de „Mike Bird', fost concurent al X Factor și component al trupei Amici, a fost internat în secția de terapie intensivă a Spitalului Maggiore din Bologna după ce a suferit, în noaptea dintre joi și vineri, de o hemoragie cerebrală declanșată de o leucemie fulminantă și, pentru aceasta, a fost supus unei intervenții chirurgicale delicate. Starea lui s-a deteriorat rapid în ultimele ore. Familia lui Merlo a făcut tristul anunț, prin intermediul consultanților săi.

Fanii săi au invadat rețelele sociale cu mesaje de încurajare și susținere. Michele Merlo se afla în casa unui prieten în momentul în care i s-a făcut rău și a fost transporta la spital.

„Michele se simțea rău de câteva zile și a mers la spital, confundând simptomele descrise cu o altă formă virală banală și a fost trimis acasă. Avea o migrenă severă de zile întregi, dureri la nivelul gâtului, un semn tipic al leucemiei. Nu avem un raport medical, ci o brățară cu coduri de bare pe care o am acasă. Și un mesaj vocal pe care fiul meu l-a trimis iubitei în care spune „sunt supărat, mi-au spus că am umplut camera de urgență degeaba'. În schimb, era obosit. A făcut sport, nu a băut, nu a consumat niciodată droguri, i-a plăcut viața bună, a mâncat bine', a declarat Domenico, tatăl lui Michele Merlo.

În presă ar fi apărut câteva zvonuri că Michele s-ar fi vaccinat împotriva Covid-19 și acesta ar fi motivul decesului, însă familia a negat această informație.

„Michele nu a fost în niciun caz vaccinat împotriva Covid-19. Michele a fost lovit de o formă severă de leucemie fulminantă cu hemoragie cerebrală ulterioară'.

Ermal Meta își amintește de Michele Merlo cu un tweet care spune: „Ce nedreptate să mori așa la 28 de ani. Ce trist. Odihnește-te în pace băiat…'. De asemenea, Emma Marrone a scris pe Instagram: „Bună Michele. Aseară am cântat tare pentru tine… În această dimineață inima mi s-a rupt în o mie de bucăți. Nu am cuvinte prietene. Te pup pe frunte și mereu colțurile crăpate ale gurii. Drum bun, Michi'.

Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
ziareonline.ro
Libertatea
CSID
Descopera.ro
Life.ro
Retete
Baby
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Vedete