Un bătrân bolnav de cancer a așteptat Salvarea ore întregi în ploaie, întins pe jos

Un bărbat în vârstă a fost lăsat în ploaie, pe jos, să aștepte Salvarea timp de câteva ore bune. Bătrânul este și bolnav de cancer, iar spitalul se afla destul de aproape de casa lui.

Keith Royles, în vârstă de 85 de ani, și-a fracturat șoldul în timp ce tăia gazonul. Bătrânul este bolnav de cancer în fază terminală și a așteptat Ambulanța câteva ore bune. El stătea întins pe jos acoperit de o pelerină de ploaie și o umbrelă. Cazul revoltător s-a petrecut în Marea Britanie. Acesta locuiește în apropierea unui spitalului local din Bodelwyddan, Denbighshire, Țara Galilor.

Timp de 7 ore a așteptat bătrânul Salvarea, iar spitalul se afla aproape de casă. Când medicii au ajuns la fața locului, aceștia au transmis familiei ca va fi transportat la un spital care se afla la 50 de kilometri distanță.

„Am sunat la ambulanță și ni s-a spus că va fi o așteptare între patru și șapte ore pentru o ambulanță. 

Am sunat de mai multe ori, iar sora mea a încercat chiar să cheme o ambulanță, dar au spus că nu ne pot ajuta', a declarat Tina, fiica lui Keith Royles, potrivit express.co.uk.

Se pare că spitalul de lângă casă era prea plin și nu mai puteau face față. Familia a negociat cu aceștia și până la urmă l-au primit pe bătrân în unitatea lor.

„Ca familie, nu dăm vina pe personal, dar sistemul este stricat. Îmi pare rău pentru persoanele care au ajuns în acest serviciu, deoarece trebuie să fie atât de frustrant și groaznic să fii într-o astfel de situație', a declarat fiica bătrânului în cadrul unei emisiuni, relatează Fanatik.

După ce cazul a fost mediatizat, Lee Brooks, director executiv de operațiuni al Serviciului de Ambulanță din Țara Galilor, și-a cerut scuze public pentru situația în care a fost pus Keith Royles.

„Ne pare profund rău pentru experiența domnului Royles, care a fost, fără îndoială, o așteptare dureroasă și anxioasă pentru toți cei implicați.

Întârzierile de transfer din spitale rămân cel mai important motiv pentru care nu putem ajunge rapid la unii pacienți.

Va fi nevoie de un efort la nivelul întregului sistem pentru a rezolva problema', a transmis Brooks.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
substantial.ro
Publicitate
CSID
Kudika
Descopera.ro
Unica.ro
Retete
Baby
Life.ro
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Vedete