Un bărbat trăiește cu o tumoră facială care îi atârnă până la stomac

Pentru un indonezian în vârstă de 34 de ani, ceea ce părea un semn din naștere s-a dovedit a fi chinul vieții lui. Bărbatul (încă) trăiește cu o tumoră facială care îi atârnă până la stomac. Și cu dureri crunte. Dar continuă să spere că o intervenție chirurgicală îi va salva viața.

Andriadi Putra din Medan, Sumatra de Nord (Indonezia) suferă de neurofibromatoză severă, o tulburare genetică ce afectează creșterea și dezvoltarea țesutului celular. Din cauza tumorii uriașe, care îi ajunge până în dreptul stomacului, bărbatul are pe lângă durerile constante și probleme de vorbire și alimentație. Pe lângă acestea se confruntă și cu grave dificultăți de respirație și deplasare, toate din cauza greutății tumorii. „Gem de durere aproape permanent. Greutatea tumorii simt că parcă îmi rupe spatele', de plânge el. Andriadi s-a născut cu un semn mic pe față, care părea inofensiv. Cu timpul, însă, acesta a început să crească. Părinții lui, tatăl Ismed Triad, în vârstă de 60 de ani și mama Eridah, de 52 de ani, l-au dus în copilărie la medicii locali dar li s-a spus că nu este nimic îngrijorator. Când băiatul avea 11 ani era deja evident că este ceva în neregulă cu el, însă fiind o familie foarte săracă părinții nu și-au permis să îl ducă la controale medicale avansate.

Un bărbat trăiește cu o tumoră facială care îi atârnă până la stomac

Bietul om, pentru a suplimenta veniturile foarte mici ale familiei, a reușit la un moment dat să se angajeze într-un showroom de motociclete. Dar asta numai până în urmă cu doi ani, când a fost nevoit să renunțe la slujbă. Durerea și greutatea tumorii care îl împiedică să facă lucruri normale pentru un om sănătos, nu i-au mai permis să continue să muncească. Andriadi  trăiește o adevărată dramă, zi de zi și minut de minut. În afara durerilor și problemelor sale se mai confruntă și cu prejudecățile unora dintre concetățenii săi. De fiecare dată când e nevoit să se expună în public, el poartă tricouri foarte largi, sub care își ascunde tumora (care a crescut în mai multe straturi). Pentru a evita privirile curioase și comentariile răutăcioase. Deși nu reușește întotdeauna să le țină la distanță. „Mă simt în permanență în agonie. Mă doare spatele, mă doare capul, nu mai pot lucra de doi ani. Îmi este din ce în ce mai rău. Nu îmi doresc decât o operație care să-mi salveze viața și să pot trăi ca un om normal', a mărturisit bărbatul jurnaliștilor.

Foto: Caters News Agency

Citeste și:

Nu au conceput viața unul fără celălalt: au murit de COVID amândoi

A spart un bancomat, s-a distrat un pic, apoi a plecat…

Cum îți poți repara acasă o unghie ruptă

 

 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
Publicitate
ELLE
Libertatea
Unica.ro
VIVA!
substantial.ro
Retete
Baby
CSID
Kudika
Descopera.ro
Doctorul Zilei
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Povesti adevarate