Un bărbat și-a dedicat viața îngrijirii soției sale aflate în stare vegetativă

Acesta este genul de iubire pe care ne-o dorim în viețile noastre și nu ne vom mulțumi cu mai puțin. Știm că nu este ușor să găsești așa ceva, dar Bruna de Sousa cu siguranță a reușit. Chiar în momentul în care viața părea să se întoarcă împotriva ei, soțul ei a fost acolo pentru a avea grijă de ea.

Această poveste a devenit rapid virală pe rețelele de socializare datorită naturii sale emoționante. Este vorba despre David Cesar, un locuitor din Brazilia care și-a dedicat mai mulți ani din viață îngrijirii soției sale, Bruna de Sousa, aflată în stare vegetativă.

Ca urmare a acestei situații, David a devenit șomer și acum caută ajutor prin intermediul rețelelor de socializare pentru a face față tuturor cheltuielilor viitoare. Povestea de iubire și curaj a acestui bărbat a fost împărtășită în repetate rânduri pe internet, deoarece el luptă neobosit pentru bunăstarea femeii pe care o adoră atât de mult.

Era anul 2018. David Cesar și Bruna de Sousa se uitau la televizor într-o zi obișnuită când, brusc, Bruna a început să aibă convulsii din cauza unui stop cardiorespirator. Într-un interviu, David și-a amintit:

„În doar trei minute, și-a pierdut toate semnele vitale. Ne-am grăbit să mergem la spital și, după 25 de minute, au reușit să o resusciteze, dar rămăsese mult timp fără oxigen”, a povestit David, în vârstă de 28 de ani, într-un interviu, potrivit Bright Side.

Potrivit relatării lui David, Bruna suferea de o afecțiune care nu afectează funcțiile de bază ale sistemului nervos, dar care o împiedică să perceapă mediul înconjurător. Cu alte cuvinte, soția sa a rămas cu sechele permanente și într-o stare vegetativă.

Bruna a fost spitalizată timp de aproape doi ani, iar din iunie 2019, David și-a dedicat tot timpul pentru a avea grijă de ea în propria casă. Cu toate acestea, fiind șomer, nu a putut satisface toate nevoile partenerei sale. Deși se află acasă, are nevoie de ajutorul specialiștilor, de medicamente, de mâncare și de alte lucruri.

Adevărul este că ceea ce câștiga David ca șofer nu era suficient pentru a acoperi nevoile soției sale. Din acest motiv, a fost nevoit să înceapă să strângă fonduri.

Deși multor suflete caritabile li s-a făcut milă de ei, cheltuielile lui Bruna au continuat să crească.

„Încă nu am reușit să o scoatem la pensie. Dar doi avocați voluntari ne ajută. Trăim din donații”, a spus tânărul la vremea respectivă, potrivit sursei citată anterior.

bruna-de-sousaSeparatorVEZI FOTOPOZA 1 / 4

Din fericire, după ce a trecut prin atâtea momente dificile, mai exista încă o speranță. David a aflat de un tratament în Canada datorită informațiilor furnizate de către neurologi. Dacă ar putea avea acces la acesta, Bruna ar trebui să ia medicamentele timp de trei ani și să le combine cu fizioterapia. Cu toate acestea, costul acestei opțiuni se ridica la aproximativ 19.000 de dolari, așa că cei doi soți au fost nevoiți să recurgă din nou la strângerea de fonduri prin donații.

Au trecut mai bine de cinci ani de la ziua în care viața s-a schimbat pentru Bruna și David. Prin intermediul contului său de Instagram, tânărul surprinde câteva dintre amintirile pe care le are din relația cu ea. În plus, el își ține urmăritorii la curent cu evoluția soției sale.

Fără îndoială, nu trec printr-o situație ușoară, dar dacă ceva se poate percepe clar, este dragostea mare și necondiționată pe care David o mărturisește și i-o arată lui Bruna.

Foto: Instagram

A apărut ediția de mai a revistei Avantaje. Luna aceasta v-am pregătit materiale interesante, numai bune de savurat dimineața la cafea… În primăvara lui 2023 Avantaje îți este cel mai bun aliat pentru inspirație, informație și entuziasm. Afli lucruri noi sau poate deja știute dar noi te ajutăm să le certifici și să le structurezi. 

Iată o mică parte din cuprinsul ediției:

  • Acidul hialuronic este o super-moleculă pe care o avem cu toții în organism. Ce face acidul hialuronic? Îți spunem noi: are super-puteri: este capabil să amâne procesul de îmbătrânire cutanată.
  • Există superstiții care ne pot schimba viața? Prinși în vârtejul clocotitor al vieții moderne, ignorăm deseori, zeci și zeci de „reguli' ale binelui și răului, un fel de legi nescrise, transmise de secole, din generație în generație și după care se conduce lumea misterioasă a semnelor ascunse.
  • Poveși urâte de pe TINDER: Iată câteva povești, cât se poate de adevărate, cu protagoniști care au avut curajul să se destăinuie despre dezastrul care se poate ascunde în spatele unor întâlniri „match by Tinder'.
  • Ai colegi dificili? Există conflicte la serviciu? Iată cum trebuie să te comporți: micile neînțelegeri sau conflictele pe care le ai la serviciu îți pot face viața un chin. Nu le lăsa să-ți afecteze randamentul și eficiența, ci găsește modalități prin care defectele colegilor să-ți fie utile ție.
  • Cum se face un shooting de copertă? Fără cei patru pioni importanți, niciun shooting nu e relevant. Tiberiu Arsene, Cristian Buca, Mirela Macovei și Alexandra Calafeteanu sunt departe de a fi simpli pioni într-un proiect de imagine: ei sunt adevărații alchimiști care transformă obișnuitul în remarcabil. 

https://magazines.ringier.ro/brands/avantaje/

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
Publicitate
ELLE
Libertatea
Unica.ro
VIVA!
substantial.ro
Retete
Baby
CSID
Kudika
Descopera.ro
Doctorul Zilei
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Povesti adevarate