Un băiețel de 6 ani și-a salvat mama însărcinată

Copiii mici sunt de obicei năzdrăvani. În general avem de povestit mai degrabă prostiile pe care le-au făcut la acea vârstă decât lucrurile cu adevărat geniale. Iar povestea aceasta este despre un băiețel de 6 ani care și-a salvat mama însărcinată. Ceea ce este chiar genial.

Nicki Lewis, în vârstă de 31 de ani, din Staffordshire (Marea Britanie) era însărcinată în 26 de săptămâni. Într-una din zile s-a învoit de la serviciu și a venit acasă mai devreme pentru că nu se simțea deloc bine. Seara, la puțin timp după ce soțul ei, Sam, a plecat la serviciu, femeia a început să se simtă din ce în ce mai rău. Era acasă doar cu Max, fiul ei în vârstă de numai 6 ani. Băiețelul, deși atât de mic, și-a dat seama că ceva nu este în regulă cu mama lui. Îngrijorat, puștiul a intrat de mai multe ori în camera ei pentru a vedea cum se mai simte. La un moment dat, instinctul i-a spus că se întâmplă ceva nefiresc și a făcut cel mai bun lucru pe care îl putea face. A sunat-o speriat pe mătușa lui, Sonia, spunându-i că „mama respiră foarte caraghios'. Femeia a realizat gravitatea situației și a alertat serviciul de urgență, după care a pornit și ea spre domiciliul lui Nicki, ajungând practic în același timp cu paramedicii.

Micuțul Max a dat încă o dată dovadă de istețime și curaj, după ce făcuse deja cel mai important lucru, acela de a-și suna mătușa și a-i spune ce se întâmplă cu mama lui. Băiatul a așteptat echipa de salvare urcat pe un scăunel, în fața ușii, pentru a ajunge la chei. Când au ajuns salvatorii, el a scos cheile din broască și le-a împins prin cutia de scrisori, așa încât aceștia să poată descuia ușa din exterior.

Ambulanța a transportat-o pe Nicki de urgență la spital, unde a fost diagnosticată cu sepsis. Femeia a rămas internată o săptămână, iar după ce s-a recuperat medicii i-au spus că dacă fiul ei nu ar fi acționat rapid, ar fi murit cu siguranță.

Câteva luni mai târziu a venit pe lume și sora lui Max, Willow. Sam Lewis, tatăl puștiului genial, a declarat pentru Stoke Sentinel: „Suntem recunoscători în fiecare zi pentru ceea ce a făcut Max. Când ne uităm în urmă și ne gândim ce ar fi putut să se întâmple… Ca orice copil de 6 ani, poate fi uneori și foarte obraznic. Dar de fiecare dată ne amintim că a salvat viața mamei și implicit pe a surorii lui. Suntem norocoși că avem un copil atât de curajos și inteligent.'

Foto: https://www.stokesentinel.co.uk/

Citeste și:

21 de turiști au murit iar ghidul a suferit arsuri imense, într-o călătorie transformată în carnagiu

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
substantial.ro
Publicitate
CSID
Kudika
Descopera.ro
Unica.ro
Retete
Baby
Life.ro
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Povesti adevarate