Un băiețel de 2 ani a murit de foame după ce tatăl său a suferit un atac de cord fatal. Ce făcea mama micuțului?

Cauza morții unui tată din New York și a fiului său de 2 ani a fost stabilită la nouă luni după ce au fost găsiți morți în apartamentul lor, au anunțat autoritățile. Seniorul a făcut un atac de cord.

David Conde, care a murit în februarie, suferea de „boli cardiovasculare“, a anunțat Biroul șerifului din comitatul Ontario la începutul acestei săptămâni, potrivit NBC News. David Conde, Jr. a murit ulterior de foame, a adăugat poliția. Moartea sa a fost considerată un accident.

„Se crede că David Conde a decedat primul, iar copilul nu a reușit să se hrănească după ce tatăl său a murit”, a declarat poliția, potrivit postului.

Trupurile tatălui și fiului au fost găsite în apartamentul lor din Geneva, New York, pe 15 februarie. Ultima dată au fost văzuți în viață pe 22 ianuarie, a relatat NBC News. Ofițerii au fost chemați la Serenity Manor Apartments în februarie, după ce tatăl nu mai luase legătura cu nimeni de mai bine de o săptămână, a relatat Democrat & Chronicle, scrie People.

Când aceștia au ajuns la complex, au observat că ușa era încuiată. Au fost nevoiți să pătrundă în apartament după ce un angajat nu a reușit să deschidă ușa din cauza faptului că zăvorul era blocat.

Deși apartamentul părea să fie intact, locotenentul șerifului din comitatul Ontario, David Cirencione, a declarat la momentul respectiv că era frig și că nu era pornită căldura, potrivit Democrat & Chronicle. Polițiștii l-au găsit pe tată pe pat, în timp ce fiul său a fost găsit în apropiere.

„Nu existau semne de luptă în locuință”, a declarat Cirencione la momentul respectiv. “Nu avem niciun motiv să credem că mai era altcineva în apartament când cei doi au decedat. Sincer, nu știm ce le-a cauzat moartea în acest moment. Vrem să facem tot ce putem pentru a obține răspunsuri pentru familie, astfel încât să poată obține o încheiere”.

David Conde a avut în custodie copilul micuț o mare parte din viața sa, a spus Cirencione. El a spus că mama copilului nu a fost prezentă în viața lui.

Autoritățile au declarat că familia lui David, Sr. a fost cea care a sunat la poliție după ce nu au mai vorbit cu el de câteva zile, a relatat WHAM, afiliatul ABC din Rochester.

Potrivit necrologului lui David, Jr., acesta s-a născut cu o afecțiune medicală și abia “învățase de curând să meargă, după multe operații și luni de ghips și reabilitare”.

Foto: Facebook

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
substantial.ro
Publicitate
CSID
Kudika
Descopera.ro
Unica.ro
Retete
Baby
Life.ro
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Stiri