Un artist de origine română a semnat cu Sony Music: Radhu colaborează deja cu staruri internaționale

Radhu, românul care și-a început cariera internațională în Mexic, a mai bifat un succes. Tânărul face pași importanți în cariera internațională: tocmai a semnat cu Sony Music!

În Mexic, Radhu a colaborat cu producătorii Thaliei, dar a și cântat cu celebra Laura Zapata, ce l-a introdus în trustul “Televisa”. După ce a semnat un contract cu “Magenta discos” în Argentina, artistul latino, de origine română, a intrat în clasamentul latin Billboard, alături de Shakira și Maluma!

Acum, iată bifează o nouă reușită în cariera sa muzicală. După promovarea în Latin Billboard, producătorii de la Sony au văzut videoclipul piesei “Dolor de luna“. Le-a plăcut și mi-au cerut piese de acest gen, piese de stare, care descrie sentimentele umane într-un fel misterios! Așa viitorul album va fi direct lansat cu Sony Music, piesele fiind lucrate în Argentina, Mexico și Miami!”, spune Radhu.

Artistul român a colaborat cu staruri internaționale de-a lungul timpului, celebra Laura Zapata, sora Thaliei, numarandu-se printre ele.

“Am reușit scot un album în AmericaLatină care mi-a adus mare succes la nivel internațional. Albumul “Radhu – Puro Amor” este lucrat cu producătorii lui Luis Fonsi, dar șiai Gloriei Estefan, precum șicolaborări cu formația numărul 1 de cumbia la nivel mondial, Rafaga', mai spune artistul.

Video Dolor de Luna': https://www.youtube.com/watch?v=HVSw9IWP3bw

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
substantial.ro
Publicitate
CSID
Kudika
Descopera.ro
Unica.ro
Retete
Baby
Life.ro
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Vedete