Un album foto dedicat cuplului de actori Victor Rebengiuc și Mariana Mihuț

Albumul foto „Regele nu moare', dedicat actorilor Victor Rebengiuc și Mariana Mihuț, va fi lansat oficial în prima jumătate a lunii mai. 

Realizat de Florin Ghioca, fotograful oficial al Teatrului Național din București, albumul produs de Editura Vremea oferă o perspectivă unică asupra emoției și talentului excepțional al actorilor din spectacolul „Regele moare', de Eugen Ionesco, regizat de Andrei și Andreea Grosu.

„Regele nu moare' este primul album foto dedicat unui spectacol al TNB, în distribuția căruia se găsesc actorii Mariana Mihuț, Victor Rebengiuc, Ana Ciontea, Florentina Țilea, Richard Bovnoczki și Șerban Pavlu.

Cele 208 pagini conțin fotografii din universul spectacolului, care se joacă la Teatrul Național din București din anul 2017, de la prima repetiție până la reprezentația cu numărul 50, trecând prin momente deosebite de-a lungul celor șapte ani. Peste 300 de imagini inedite din culise, din turnee și din timpul repetițiilor, de la aniversări și din pandemie sunt prezentate în albumul „Regele nu moare', care este produs de Editura Vremea, cu sprijinul TNB și al Asociației „I Love Community'.

actorii-in-culise-1024×644-3.jpgSeparatorVEZI FOTOPOZA (1 / 5)

În paginile volumului se află numeroase surprize pentru cititori, sub forma unor QR coduri care, odată scanate cu telefonul mobil, prezintă mai multe materiale video din culisele spectacolului care se joacă și în prezent cu casa închisă la Sala „Ion Caramitru' a Teatrului Național din București. De asemenea, fragmente din cronici scrise de numeroși critici, jurnaliști și bloggeri culturali se găsesc în cuprinsul albumului foto, care a fost tipărit în condiții premium.

Acesta este „un mic semn de recunoștință al autorului fotografiilor pentru Victor Rebengiuc și Mariana Mihuț', dar și o privire exhaustivă, emoționantă și intimă în „viața' unui spectacol de legendă, ultimul în care celebrul cuplu de actori poate fi văzut pe aceeași scenă.

Albumul de colecție, care nu ar trebui să lipsească din biblioteca niciunui împătimit al teatrului, a fost posibil cu sprijinul partenerilor Aqua Carpatica, Domeniile Sâmburești și Banca Transilvania. „Regele nu moare' este deja disponibil cu precomandă la un preț special pe site-ul edituravremea.ro și va avea parte de o lansare oficială la Teatrul Național din București, în prezența echipei spectacolului.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
ELLE
Ego.ro
Libertatea
Unica.ro
VIVA!
Retete
Baby
CSID
Kudika
Descopera.ro
Doctorul Zilei
Diva Hair
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Advertorial