Uma Thurman dezvăluie „cel mai întunecat secret” din tinerețea sa: „Multă durere în această poveste”

Uma Thurman, vedeta Pulp Fiction, în vârstă de 51 de ani, a comunicat public pentru prima dată cel mai dureros moment din viața sa.

Uma Thurman și-a exprimat opoziția față de interdicția avortului din Texas, deschizându-și sufletul și dezvăluind o perioadă tristă din vremea adolescenței sale târzii. Numind avortul „cea mai grea decizie din viața mea', Uma a scris că se simte responsabilă și va împărtăși propria experiență ca o demonstrație de sprijin pentru femeile din Texas care vor fi afectate de noua lege. Această lege permite cetățenilor să dea în judecată medicii sau pe oricine altcineva care ajută o femeie să facă avort după șase săptămâni de sarcină.

„Mi-am început cariera de actorie la 15 ani, lucrând într-un mediu în care eram adesea singurul copil din cameră. La sfârșitul adolescenței, am rămas accidental însărcinată cu un bărbat mult mai în vârstă. Trăiam în Europa, departe de familia mea și aproape să încep un loc de muncă. M-am chinuit să-mi dau seama ce să fac. Am vrut să păstrez copilul, dar cum?', a scris ea într-un articol publicat pentru ziarul Washington Post.

„Există atât de multă durere în această poveste. A fost cel mai întunecat secret al meu până acum. Am 51 de ani și-l împărtășesc din casa în care mi-am crescut cei trei copii, care sunt mândria și bucuria mea. Viața mea a fost extraordinară, uneori plină de remușcări, provocare, pierdere și frică – la fel ca atâtea vieți ale multor femei -, dar și marcate, ca și ale lor, de curaj și compasiune', a mai declarat ea.

Frumoasa actriță are acum trei copii „frumoși și magici': Maya (23 ani) și Levon (19 ani), cu fostul sot, Ethan Hawke, și Luna (9 ani), cu Arpad Busson. Aceasta a declarat că i-a făcut cu bărbații pe care i-a iubit și în care a avut încredere.

Beautiful Girls, Beautiful GirlsSeparatorVEZI FOTOPOZA 1 / 3

„Nu am regrete pentru calea pe care am parcurs-o. Aplaud și susțin femeile care fac o alegere diferită. Avortul pe care l-am avut în adolescență a fost cea mai grea decizie din viața mea, una care mi-a provocat angoasă atunci și care mă întristează și acum, dar a fost calea către viața plină de bucurie și dragoste pe care le-am experimentat', a mai adăugat ea.

Uma Thurman a adăugat că personal nu are nimic de câștigat și „poate mult de pierdut' din eseul emoțional, dar scopul ei a fost să ofere speranță „femeilor și fetelor care ar putea simți o rușine de care nu se pot proteja'.

Foto: Profimedia

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
substantial.ro
Libertatea
CSID
Descopera.ro
Life.ro
Retete
Baby
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Vedete