Ultima apariție oficială a lui Alexandru Arșinel. Regretatul actor era în cărucior cu rotile

Alexandru Arșinel, care a murit astăzi, 29 septembrie, a fost unul dintre cei mai cunoscuți și importanți actori din România. De o bună perioadă de timp, regretatul actor s-a confruntat cu probleme de sănătate. La ultima apariție publică, el a apărut în scaun cu rotile.

În iunie 2022, lui Alexandru Arșinel i-a fost înmânat Ordinul „Crucea Bucovinei', cea mai înaltă distincție a Arhiepiscopiei Sucevei și Rădăuților. Mai mulți preoți au pășit în locuința sa și l-au felicitat. Vizibil slăbit, actorul s-a bucurat.

Actorul a făcut poze cu aceștia și și-a primit distincția așezat într-un scaun cu rotile. Anunțul că Alexandru Arșinel a fost decorat a fost făcut pe site-ul oficial al Arhiepiscopiei Suceava. „Conferirea ordinului Crucea Bucovinei, maestrului Alexandru Arșinel, a avut loc la reședința din București, în prezența membrilor familiei domniei sale. După citirea gramatei arhiepiscopale, părintele Constantin Oprea a transmis un cuvânt de apreciere și mulțumire din partea Părintelui Arhiepiscop Calinic, iar marele actor, vizibil emoționat, a mulțumit lui Dumnezeu pentru toate darurile primite de-a lungul vieții și pentru distincția acordată.

Maestrul și-a exprimat dorința de a reveni pe meleagurile natale, la casa părintească din Dolhasca, la mormintele strămoșilor săi, precum și la mănăstirea Probota sub streașina căreia a crescut', a fost mesajul transmis de Arhiepiscopia Suceava.

ultima-aparitie-oficiala-alexandru-arsinel-3SeparatorVEZI FOTOPOZA 1 / 3

Era internat în spital

Alexandru Arșinel s-a stins din viață la 83 de ani. Actorul era internat la Spitalul Universitar, însă de foarte multă vreme acesta avea probleme grave de sănătate. Fiul său a confirmat vestea tristă.

„Da, este adevărat’, a declarat Bogdan Arșinel pentru Fanatik.

Alexandru Arșinel a fost internat în spital de fiii săi în urmă cu câteva săptămâni. Medicii au făcut atunci câteva declarații despre starea sa de sănătate. „Domnul Alexandru Arşinel a fost internat pe data de 15 septembrie 2022, în Spitalul Universitar de Urgenţă Bucureşti, pentru tratarea unor leziuni de decubit, cauzate de repaosul prelungit la pat, a transmis într-un comunicat, unitatea medicală. În urma investigațiilor, medicii au decis să-l mute la Terapie Intensivă pentru a-l monitoriza mai atent având în vedere istoricul medical.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
substantial.ro
Publicitate
CSID
Kudika
Descopera.ro
Unica.ro
Retete
Baby
Life.ro
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Vedete