Uleiul de masline Costa d’Oro intr-o forma noua

Uleiul de masline Costa d’Oro intr-o forma noua
Uncategorized

Pentru evidentierea calitatilor uleiului Costa d’Oro compania distribuitoare Nordic Import Export modifica ambalajul si eticheta pentru gama de ulei de masline Costa d’Oro.

Noua forma a sticlei a fost desenata in exclusivitate pentru Costa d’Oro si este menita sa puna in evidenta produsul, il fac usor de folosit.

Eticheta aduce si ea elemente de design inovativ, consolidand imaginea premium a brandului Costa d’Oro. Conturul auriu aduce un strop din soarele mediteraneean si culoarea pretiosului continut.

Silueta noii sticle de ulei de masline Costa d’Oro are deja locul rezervat in bucataria dumneavoastra si se asorteaza perfect cu preparatele sanatoase pregatite pentru intreaga familie!

Uleiul de masline este recomandat pentru un regim de viata sanatos.
Beneficiile importante pe care le ofera uleiul de masline constau in faptul ca acesta este bogat in acizi grasi monosaturati si antioxidanti.
Uleiul de masline ofera o protectie importanta impotriva bolilor de inima prin controlul pe care il are asupra colesterolului rau si mareste cantitatea de colesterol bun din organism. Are capacitatea de a proteja stomacul si are efecte benefice impotriva ulcerului si gastritei.
Uleiul de masline, folosit cu regularitate, este unul dintre alimentele despre care se considera ca previne cancerul. Folosirea uleiului de masline extra virgin ca ingredient principal la fiecare masa contribuie eficient la sanatatea dumneavoastra.
 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
ziareonline.ro
Libertatea
CSID
Descopera.ro
Life.ro
Retete
Baby
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din