Uite ce-nseamnă destinul: Și-au petrecut nunta de aur mână în mână, la terapie intensivă

Un cuplu de italieni a avut parte de un moment absolut impresionant. Totul a fost pus la cale de o asistentă medicală din spitalul în care aceștia, infectați cu coronavirus, se aflau internați. Cei doi și-au petrecut „nunta de aur' mână în mână, la terapie intensivă, înconjurați de întregul personal medical al secției.

 Sandra, în vârstă de 71 de ani și soțul ei, Giancarlo – în vârstă de 73 de ani, se aflau internați în spitalul Murri din regiunea estică a Italiei, Marche. Amândoi fuseseră infectați cu coronavirus și se aflau în perioada de recuperare, în saloane diferite. Una dintre asistentele care o îngrijeau pe Sandra a aflat de la aceasta că urmau să se împlinească 50 de ani de la căsătoria ei cu Giancarlo. Femeia era nu doar îngrijorată de evoluția stării de sănătate a partenerului ei de (o) viață, dar și tristă că nu își vor putea sărbători „nunta de aur'.

„Sandra plângea des și îmi spunea că este îngrijorată pentru soțul ei pe care îl iubește foarte mult chiar și după… 50 de ani', a povestit asistenta, Roberta Ferretti. „Când am aflat ce eveniment urma să aibă loc în viața lor, m-am gândit că trebuie sărbătorit chiar și în aceste condiții', a mai spus tânăra.

În secret, alături de colegii ei, Roberta a cumpărat două prăjituri și două lumânări, una cu cifra 5 și una cu cifra 0. Și a mai făcut un lucru grozav, împreună cu medicii și asistentele secției: l-a adus pe Giancarlo cu tot cu patul în care se afla, în salonul Sandrei. Și nu doar că l-a adus, dar l-a pus atât de aproape de patul Sandrei încât cei doi să se poată ține de mână. Cu slabele puteri pe care le aveau… „Le-am spus că lumânările de pe… torturi nu le vom aprinde, pentru că sunt în preajmă tuburile de oxigen. Dar s-au putut bucura să fie împreună și să se țină de mână în timp ce noi le-am cântat Marșul Nupțial. Giancarlo i-a spus Sandrei de o mulțime de ori că o iubește, iar ea a izbucnit în lacrimi. Plutea în aer dragostea care i-a ținut împreună o viață. Acestea sunt momente care merită tot sacrificiul și toată oboseala noastră din aceste zile cumplite', a mai spus Roberta. Întregul personal al secției a fost prezent în… fotografia de grup, lângă paturile celor doi miri, formând din degete simbolul inimii.

Soții s-au recuperat după cumplita boală și au fost externați împreună, în aceeași zi.

Foto: Daily Mail

Citeste și:

Ce se întâmplă cu urgențele medicale în perioada pandemiei de COVID-19?

 

 

 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
substantial.ro
Publicitate
CSID
Kudika
Descopera.ro
Unica.ro
Retete
Baby
Life.ro
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Povesti adevarate