Turiști nemulțumiți după ce s-au cazat în complexul turistic deținut de Andreea Esca: „Frumusețea căsuțelor este umbrită de mizeria din ele, păr peste tot, praf, baie necurățată”

Dincolo de cariera ei în televiziune, Andreea Esca e și antreprenor. De curând turiștii s-au plâns de condițiile de cazare din complexul deținut de vedetă la Porumbacu de Sus, în județul Sibiu.

În urmă cu ani de zile, Andreea Esca a investit în renovarea unor căsuțe tradiționale, pe care le-a transformat imediat în unități de cazare. La Porumbacu, ea deține 8 proprietăți. Casa Berbec; casa Floarea Vieții; casa Moara; casa Prieteniei; casa Soare; casa 331, proprietate situată în mijlocul satului, care datează din secolul al XIX-lea, restaurată integral în anul 2019; La Victorel, casă tradițional românească datând din anul 1909 și La Moșu, șură restaurată integral în anul 2010 de către meșterii Fundației Mihai Eminescu Trust, susținută de Prințul Charles al Marii Britanii.

Deși cazarea pe noapte nu e deloc ieftină, turiștii s-au înghesuit de-a lungul anilor să se cazeze acolo. Mulți au apreciat că locul e unul de poveste, cu condiții excelente. De curând însă, un turist a dezvăluit contrariul, el s-a plâns de curățenie și nu numai.

„Din păcate, frumusețea căsuțelor este umbrită de mizeria din ele (păr peste tot, praf, baie necurățată, wc insalubru la propriu, murdar de excremente), de șoarecii din pereți și de cariile din lemn. În prima zi a trebuit să mă duc la magazin după produse de curățenie pentru a face curat (total anormal)', scrie bărbatul în recenzia sa de pe Booking.

andreea-esca-complex-1SeparatorVEZI FOTOPOZA (1 / 6)

„Micul dejun este extrem de scump (160 lei pe căsuță), practic 80 lei de persoană dacă ai copii mici și nu îi pui la socoteală cum a fost la noi. Menaj nu primești în banii pe care îi dai (mulți), nici măcar saci de gunoi (am găsit doar unul lângă cuptor).

Din cauza oamenilor care lucrează aici (și aici mă refer la curățenie, care e primordială pentru oricine, nu numai pentru o familie cu copii), nu îmi mai doresc o astfel de experiență. Da, este frumos exteriorul, cu căsuțe vechi și colorate, însă nu pot să înțeleg notele mari pe care le au având în vedere ce am găsit aici. Nu mai spun de ce se regăsește sub paturi (lipsesc șerpișorii). Vecinii cu care am stat de vorbă au avut parte de aceeași experiență neplăcută ca noi', a mărturisit turistul.

A apărut ediția de septembrie a revistei Avantaje

Septembrie este o lună ca o bornă de hotar, este luna ce deschide ușa toamnei, cu vreme schimbătoare, capricioasă dar, probabil, așteptate de mulți, stropi binecuvântați de ploaie. Începem toamna în forță, dărâmăm mituri și învățăm de la specialiști să ne ferim de capcane și pericole care ne pot pune sănătatea sub imperiul riscului.

E important pentru sănătatea ta să știi ce este colesterolul, când devine periculos și cum îl poți menține între valori normale. Este prietenul și, în același timp, dușmanul nostru. Prieten, pentru că este indispensabil bunei funcționări a organismului; dușman, pentru ca se depune pe arterele noastre, ajungând să le obtureze.

Ce efecte are Sindromul Instagram? „Imaginea perfectă, dar falsă, lipsită de o poveste, nu poate construi o familie, pentru că nu poate stârni în bărbat decât dorințe sexuale ce se consumă mult prea repede – Psiholog Constantin Cornea

Fenomenul de ghosting afectează din ce în ce mai mulți oameni, și, cel mai adesea, își are rădăcinile în insecuritățile și problemele celui care fuge, nu în comportamentul celui părăsit.

Interviu în exclusivitate:

Prof. Dr. Gheorghe Peltecu, specialist în obstetrică-ginecologie: Excesul operațiilor cezariene fără o indicație medicală a început să își arate efectele nocive’

Află mai multe din ediția print Avantaje septembrie:: https://magazines.ringier.ro/brands/avantaje/

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
ELLE
Libertatea
Unica.ro
VIVA!
substantial.ro
Retete
Baby
CSID
Kudika
Descopera.ro
Doctorul Zilei
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Vedete