Tulburările urinare în timpul verii

CONȚINUT VIDEO AVANTAJE

Infectiile urinare sunt cauzate de cele mai multe ori de bacterii și pot afecta orice parte a sistemului urinar, de la rinichi, la uretră sau vezică. În 90% dintre cazurile de infecții urinare, bacteria incriminată pentru declanșarea bolii este Escherichia coli (E.coli).

Conform studiilor, infecțiile urinare pot apărea oricand, totuși, ele sunt mai frecvente pe timpul verii. Iată de ce doamna dr. Văcăroiu Ileana, medic primar nefrolog, ne sfătuiește să facem duș înainte și după folosirea bazinului de înot sau a piscinelor. 
Infecția urinară este una dintre principalele boli care pot apărea în urma contactului cu apa infectată din bazin sau cu substanțele foarte puternice folosite în procesul de igienizare al piscinelor.
Uro-Care with CranActin® de la Secom® are o formulă naturală avansată cu D-manoza, Merișor și Vitamina C care ajută la reducerea tulburărilor tractului urinar și susține tratamentul alopat al infecțiilor urinare. Conține extract patentat din fructe de Merișor, Cranberry CranActin® AF™, care scade riscul de aderare a bacteriilor la pereții vezicii urinare, acesta fiind principalul factor de risc în dezvoltarea infecțiilor urinare.
Vezi și:
Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
substantial.ro
Publicitate
CSID
Kudika
Descopera.ro
Unica.ro
Retete
Baby
Life.ro
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Alte video-uri