Trupul neînsuflețit al actriței Cristina Stamate va fi depus astăzi în foaierul Teatrului de Revistă „Constantin Tănase”

Cristina Stamate va fi depusă, astăzi, în foaierul Teatrul de Revistă „Constantin Tănase'. Actrița a murit luni, 27 noiembrie, la vârsta de 71 de ani, după ce a fost internată la Spitalul Floreasca, timp de câteva zile la Terepie Intensivă.

Astăzi admiratorii își pot lua „adio', de la Cristina Stamate. Trupul neînsuflețit al actriței va fi depus la Teatrul de Revistă „Constantin Tănase'. Cristina Stamate va fi înmormântată miercuri, la Cimitirul Bellu din Capitală.

„Noi ne-am pregătit, dar sunt celelalte operațiuni pe care nu le rezolvăm noi, le rezolvă familia, rudele, prietenii, cu scoaterea ei, cu aducerea ei, toate astea. Noi ne-am interesat de mormânt, ne-am interesat de câteva lucruri esențiale, dar în rest familia se ocupă', a spus Alexandru Arșinel, conform libertatea.ro.

Actorul a spus că regretata artistă va fi înmormântată la Bellu.

„Va fi înmormântată miercuri la Bellu, probabil', a precizat Arșinel.

Cristina Stamate a murit luni, 27 noiembrie, la vârsta de 71 de ani, la câteva ore de la înmormântarea Stelei Popescu. Artista a avut mai multe probleme de sănătate. A suferit un vascular cerebral, dar avea și probleme cardiace.

Anul trecut,Cristina Stamate a fost operată pe cord deschis, intervenţia a constat în înlocuirea valvei mitrale cu o proteză şi montarea a trei by-pass-uri aortocoronariene pentru revascularizarea muşchiului cardiac.

Cristina Stamate a avut o carieră înfloritoare

Cristina Stamate s-a născut pe data de 8 februarie 1946, la București. De-a lungul carierei, vedeta a avut sute de roluri, iar cupletele sale la Teatrul Tănase s-au bucurat de un succes nebun.

Cu toate că a fost o actriță de comedie de succes, Cristina Stamate a mărturisit că a vrut să devină medic, apoi avocat, dar viața a condus-o către alte drumuri. Marea artistă a jucat ani de zile pe scena Teatrului de Revistă „Constantin Tănase', glumele ei și chipul extrem de expresiv ajungând rapid la sufletele spectatorilor.
Mai mult decât atât, actrița a jucat și numeroase filme, printre care „Grăbește-te încet', din anul 1981, și „Secretul lui Bachus', realizat în anul 1984.

Pentru a vedea mai multe imagini cu actrița Cristina Stamate, deschide galeria foto de mai sus!

Foto: hepta.com

Mihaela Tudor

Citește și:

Ultimul interviu al regretatei actrițe Cristina Stamate: „Mi-am lăsat hainele de doliu acasă și m-am dus și am pus paietele și penele în cap la teatru'

Cristina Stamate nu a avut noroc în dragoste la viața ei! De ce nu s-a recăsătorit actrița? „Luxul singurătății se plătește greu'

Stela Popescu și Cristina Stamate au murit în Postul Crăciunului. Ce se va întâmpla cu sufletele lor?

Unde va fi înmormântată Cristina Stamate? Admiratorii își vor lua „adio' de la marea actriță

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
Libertatea
Retete
Baby
ELLE
VIVA!
Shtiu.ro
Diva Hair
Huff
Sfatul parintilor
TV Mania
Mai multe din Vedete