Trucul la care apelează regina Elisabeta a II-a pentru a nu avea probleme cu pantofii noi. Nu o strâng niciodată!

truc pantofi noi regina Elisabeta a II-aSeparatorVEZI FOTOPOZA 1 / 3

Sunt frumoși, îi purtăm cu mândrie, dar de cele mai multe ori, pantofii noi ajung să ne pună în imposibilitatea de a mai merge, provocând bătături și dureri puternice de picioare. Dacă majoritatea femeilor au trecut măcar o dată prin această experiență mai puțin plăcută, regina Elisabeta a II-a are un truc la care apelează de fiecare dată pentru a nu avea probleme cu pantofii noi. Nu o strâng niciodată!

Are 93 de ani, dar cu toate acestea, regina Elisabeta a II-a încă încalță pantofi cu toc. Evident, tocul nu este unul înalt, însă suverana poate petrece ore în șir purtând astfel de pantofi, fără să se plângă de dureri de picioare. Care este secretul ei?

Trucul la care apelează regina Elisabeta a II-a pentru a nu avea probleme cu pantofii noi

Regina Elisabeta a II-a nu va purta niciodată plasturi pentru a evita apariția bătăturilor și nici nu se va plânge că pantofii cei noi o strâng și asta dintr-un motiv foarte simplu. În echipa personală a suveranei există o persoană care are rolul de a-i purta pantofii înainte ca aceasta să îi încalțe pentru prima oară.

Astfel, angajatul are sarcina de a purta pantofii până când aceștia devin suficient de comozi, astfel încât regina Elisabeta a II-a să nu aibă parte de un disconfort în momentul în care poartă pantofii cei noi.

“După cum s-a scris destul de mult în presă, un angajat poartă înainte pantofii Majestății Sale pentru a se asigura că sunt confortabili și că pot fi purtați. Și da, eu sunt acel angajat. Regina are foarte puțin timp pentru ea și nu are timp nici măcar să își poarte pantofii, așa că,  pentru că purtăm același număr la pantofi are sens să fac eu asta pentru ea”, a spus Angela Kelly, persoana care se ocupă de vestimentația reginei, potrivit today.com.

Regina nu poate spune niciodată “pantofii mă strâng, nu mai pot merge”, motiv pentru care este de la sine înțeles de ce este atât de important ca o persoană să se asigure că pantofii ei sunt comozi. Cu toate acestea, există o serie de reguli ce trebuie respectate de angajatul care face acest lucru. Mai exact, pantofii nu pot fi purtați fără șosete, ci persoana care are această sarcină trebuie să aibă în picioare șosete bej, până la gleznă, dar și să meargă doar pe covor.

Deschide galeria foto pentru a vedea mai multe fotografii cu regina Elisabeta a II-a.

Foto: hepta.ro

Citește și:

S-au împlinit 30 de ani de la decesul Mihaelei Runceanu. Artista a fost ucisă în propria locuință din București

Au rupt logodna după 8 ani de relație. Nu va mai fi nicio nuntă!

Cum se menține Cătălina Ponor în formă? Nu-i lipsește acest produs din alimentație!

 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
substantial.ro
Libertatea
CSID
Descopera.ro
Life.ro
Retete
Baby
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Vedete