Trucul de make-up care îţi luminează chipul!

Trucul de make-up care îţi luminează chipul!

essentials_marchapril_2014-071_R

Este un truc de frumuseţe care nu dă greş niciodată: cand buzele sunt evidenţiate printr-o culoare care „te prinde, intregul chip se luminează.

Mix&Match ten şi buze

Nancy Sumner, Maybelline New York make-up artist, explică: „dacă ai o piele deschisă la culoare sau cu probleme de roşeaţă, foloseşte un ruj care are un sub-ton albastru.

Dacă pielea ta are subtonuri gălbui, este măslinie sau inchisă la culoare, atunci alege un ruj roşu care are subtonuri orange. Acestea se potrivesc pielii tale.

Secretul buzelor voluptuoase

Au trecut luni bune de cand marile branduri cosmetice au venit cu ideea ca, pentru a da volum buzelor, să foloseşti o combinaţie de două culori: una in centrul buzelor şi una in colţuri. Incă nu te-ai obişnuit cu ideea? Poate că sună ciudat, insă chiar funcţionează.

„Pentru a fi purtat zi de zi, incearcă să foloseşti două culori in acelaşi ton, dar in nuanţe uşor diferite. Foloseşte un roz deschis in centrul buzelor, apoi amestecă o culoare mai inchisă spre colţuri – in acest fel culoarea deschisă va funcţiona aproape ca un iluminator, iar buzele tale vor părea mai pline, explică Nancy. Nu ştii ce culori să alegi?

Aplică mai multe nuanţe şi zambeşte. Culoarea care va face ca dinţii tăi să pară mai albi decat sunt este cea potrivită pentru tine.

Şterge colţurile buzelor cu un beţişor din bumbac, pentru a estompa culoarea.

COLOREAZĂ-ŢI DIMINEŢILE

1 NUANŢĂ INTENSĂ

Gloss_R

Colecţia LOreal Colour Riche LExtraordinaire, 59,99 lei, a devenit una dintre preferatele noastre: culorile sunt intense, textura este uşoară, ca de gloss, dar rezistă foarte bine pe buze. Plus că, datorită formulelor speciale, nu mai ai de-a face cu senzaţia de buze lipicioase.

2 CULORI CLASICE ŞI DIAFANE

Artistry _Pho_LipC_RosePetal-2

Rujurile Artistry Signature Color, 110, 36 lei, nu te cuceresc doar prin culorile şi texturile sale, ci şi printr-un ambalaj foarte elegant,ca de bijuterie. Este accesoriul perfect al dimineţilor in care, inainte de a ieşi pe uşă, iţi colorezi imediat buzele in nuanţa preferată.

3 E TIMPUL PENTRU DISTRACŢIE

Miss Sporty Simulations HD Instant Colour & Shine 01_030Ador creioanele cu ajutorul cărora aplici culoarea atat de repede, şi atat de bine! Instant Lip Colour& Shine, de la Miss Sporty, 13,5 lei, aduce parcă un strop de distracţie in make-up, poate şi datorită designului său atat de vesel.

4 PENTRU MACHIAJ NATURAL

Lychee Vit E lip Gloss V2 HR_INLIPPJ004

Flavoured Lip Gloss, 54 lei, The Body Shop, are, aşa cum ii spune şi numele, arome delicioase, care te indeamnă să-l foloseşti iar, şi iar…

5 TEHNOLOGIE 3D

Rimmel London Apocalips_Lip_Lacquer_R_ISO39L-5

Buzele tale vor fi scoase in evidenţă cu ajutorul luciului ultra-strălucitor Power Shine Lip Gloss The One, 15,99 lei, Oriflame, care dispune de un aplicator ce conferă un finisaj uniform.

În ultimii ani, culorile foarte puternice, pline de personalitate au revenit în centrul atenţiei. Însă parcă acum, mai mult decât oricând, acestea sunt foarte versatile şi uşor de purtat de toată lumea, adaptându-se foarte uşor fiecărui tip de ten.

Autor: Cătălina Ioancea

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Libertatea
Publicitate
Huff
VIVA!
Retete
Baby
TV Mania
Sfatul parintilor
Mai multe din Frumusete