Trucul care te ajută să îți alegi poza de profil perfectă

trucul care te ajuta sa alegi poza de profil perfecta

trucul care te ajuta sa alegi poza de profil perfecta

Rețelele de socializare sunt un lucru important pentru foarte multe persoane, motiv pentru care poza de profil trebuie să fie una perfectă, iar alegerea acesteia cu ușurință depinde de un truc simplu.

Foarte multe persoane ajung în situația în care au mai multe opțiuni din care trebuie să aleagă atunci când trebuie să își schimbe poza de profil. De cele mai multe ori, această alegere este una foarte dificilă și asta pentru că nu reușim de fiecare dată să fim obiectivi atunci când vine vorba despre propria persoană.  Alegerea unei poze de profil potrivite este un lucru foarte important și asta pentru că aceasta poate spune multe despre personalitatea noastră și poate schimba total modul în care suntem percepuți în societate.

Astfel, studiile recente în domeniu au arătat că pentru a alege poza de profil perfectă, care să strângă foarte multe comentarii și aprecieri, trebuie să apelăm la un truc foarte simplu.

Trucul care te ajută să îți alegi poza de profil perfectă

Mai exact, este de ajuns să rugăm un străin să aleagă poza de profil în locul nostru, potrivit dailymail.co.uk.Cercetătorii au analizat modul în care își aleg oamenii pozele de profil și au ajuns la concluzia că în cele mai multe cazuri fac alegeri proaste, care pot schimba modul în care sunt percepuți.  Astfel, cea mai bună soluție este să lăsăm un străin să aleagă poza de profil în locul nostru și asta pentru că acesta va face o alegere fără să țină cont de ceea ce ne-am dori noi ca alții să creadă.  Astfel, acesta este trucul care trebuie aplicat pentru a te ajuta să alegi poza de profil perfectă.

Foto: 123rf.com

Citește și:

Cum poți vedea cine îți urmărește profilul de facebookc

Cât de mult îți expui copilul online

Strategie de flirt pentru Facebook

 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
Libertatea
Retete
Baby
ELLE
VIVA!
Shtiu.ro
Diva Hair
Huff
Sfatul parintilor
TV Mania
Mai multe din Diverse