Troian Bellisario, detalii despre nașterea în mașină a celui de-al doilea copil

Troian Bellisario și soțul Patrick J. Adams au vorbit deschis despre modul neconvențional în care a venit pe lume cel de-al doilea copil.

În timp ce discutau cu Katie Lowes pentru un episod al podcastului ei, Katie’s Crib, Bellisario, în vârstă de 35 de ani, și Adams, în vârstă de 39 de ani, au dezvăluit că fiica lor Elliot Rowena, care s-a născut în mai, s-a născut în timp ce actrița din Pretty Little Liars se afla într-o mașină.

Troian Bellisario s-a născut mai devreme decât anticipaseră medicii. Durerile nașterii au început în dimineața zilei de 15 mai, însă Adams nu s-au panicat, deoarece travaliul cu prima lor fiica, Aurora (2 ani jumătate), a durat peste 26 de ore.

Dar, pe măsură ce trecea timpul și pe măsură ce Bellisario avea contracții tot mai dese, cuplul a decis că este timpul să se îndrepte spre spital. Când Adams a intrat în parcarea Centrului Medical Cedars-Sinai din Los Angeles, și-au dat seama că se află într-o situație care nu putea fi ignorată.

„M-am dus la paznicul spitalului și i-am zis: se întâmplă, în mașină. Trebuie să aduceți un scaun cu rotile aici, să chemi pe toată lumea. Naște', a dezvăluit actorul în podcastul actriței Katie Lowes.

Dar, după cum a explicat Adams, agentului de securitate i se părea că exagerează, înainte ca actorul din Suits să deschidă ușa mașinii și să o vadă pe Bellisario înăuntru.

„Imediat ce am deschis ușa (mașini – n. red.), Troian a oferit unul dintre urletele ei incredibile', a spus actorul.

La scurt timp, Adams și-a dat seama că nu mai avea de ales decât să fie el moașă pentru soția lui. „Nu era timp pentru panică. Trebuie doar să te descurci cu această situație', a spus el.

În timp ce bebelușul a continuat să iasă, Adams a spus că a „verificat gâtul' pentru a se asigura că cordonul ombilical nu este înfășurat în jurul acestuia, înainte ca bebelușul să-și continue drumul.

„Încă o împingere și bebelușul a venit', a spus Adams despre moment, despre care a detaliat că „toate au avut loc în interval de aproximativ trei minute'.

Ulterior, medicii au venit și au preluat fetița de la tatăl ei care deja făcuse tot ce era necesar pentru ca micuța să fie în siguranță.

„M-am uitat peste umăr și l-am văzut pe Patrick ținând-o cu capul în jos, iar ea plângea, așa că am zis: E în viață, respiră', a mărturisit actrița.

După o lună de la nașterea micuței, cei trei s-au întors în parcarea în care a avut loc evenimentul și au făcut o poză.

„Aici e locul unde s-a născut fiica noastră. Suntem onorați să împărtășim povestea a ceea ce au fost, de departe, cele mai nebune 15 minute din viața mea. Tot ce contează este că ea e aici și sănătoasă, eu am supraviețuit cumva, iar @halfadams nu e o mimoză', a scris actrița pe Instagram.

Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
Libertatea
CSID
Descopera.ro
Life.ro
Retete
Baby
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Vedete