Treziti-va natural cu Philips Wake-Up Light

Treziti-va natural cu Philips Wake-Up Light
Uncategorized

Cu jumatate de ora inainte de ora la care trebuie sa va treziti, Philips Wake-up Light emite o lumina a carei intensitate creste progresiv, simuland rasaritul soarelui. Spre deosebire de efectul nenatural si socant al alarmei unor dispozitive precum telefoanele mobile, aceasta perioada de expunere constanta la lumina pregateste organismul pentru trezire intr-o maniera delicata, reducand starea de confuzie atunci cand va treziti. Rezultatele sunt elocvente, peste 1 din 8 utilizatori ai Philips Wake-up Light considera ca aceasta metoda de a se trezi din somn este preferabila metodelor anterioare .

Pentru ca experienta trezirii sa fie si mai placuta, Philips Wake-Up Light emite sunete naturale, delicate, care va obliga sa va treziti usor, cum ar fi ciripitul pasarilor sau zgomotul produs de clopoteii de vant; de asemenea, Philips Wake-Up Light este prevazut si cu radio. Pentru a va trezi pe muzica, noul Philips Wake-up Light cu port iPod poate reda melodiile preferate de pe iPod sau iPhone in fiecare dimineata, astfel incat sa va puteti trezi pe melodii care sa va linisteasca.

S-a dovedit clinic faptul ca un efect asemanator cu cel al rasaritului soarelui are un impact puternic asupra calitatii trezirii si asupra nivelului energiei, avand un efect benefic asupra dispozitiei ”de iarna” . Philips Wake-up Light reduce semnificativ intervalul de timp necesar pentru a va trezi pe deplin si pentru a cobori din pat si va ajuta sa va pastrati un nivel de energie ridicat pentru mai mult timp, in cursul zilei.

Insa Philips Wake-Up Light, in afara de faptul ca va face sa va simtiti bine, are si are un aspect deosebit. Forma sa eleganta, compacta si ergonomica este perfecta pentru noptiera dvs., iar interfata minimalista este extrem de usor de utilizat.
 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
ziareonline.ro
Libertatea
CSID
Descopera.ro
Life.ro
Retete
Baby
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din