Trend alert. Ce se poartă în materie de hairstyling în sezonul primăvară-vară 2020

Trendurile se schimbă în mod alert, iar anul acesta, specialiștii ne recomandă să renunțăm la coafurile prea stilizate și să adoptăm look-uri texturate și ușor de purtat. Iată care sunt recomandările hairstylistului George Soare! 

În ultimii ani, regăsim o paletă foarte variată de trenduri în materie de hairstyling! Ceea ce nu este neapărat un lucru rău, este de părere George Soare.  Este foarte normal și sănătos! Anormal era ca toată lumea să poarte aceeași tunsoare sau culoare.

Trendurile se schimbă într-un mod alert! Asemenea unui feed de Instagram… Așadar este aproape imposibil să nu te încadrezi într-un trend! Deși vizual nu este nimic nou sub soare, nu putem nega faptul că unele look-uri sunt foarte IN, sezonul acesta. Unul dintre ele este BRETONUL anilor 70 cu trimitere la Farrah Fawcett! Acest tip de breton mai lung se pliază foarte bine pe orice tip de fizionomie. Eu îl recomand, mai ales femeilor care preferă părul mediu-lung, mai spune hairstylistul.

Și, dacă tot vorbim de influențele anilor 70 și chiar 80-90, anul acesta trebuie să ne obișnuim cu stiluri precum SHAG, MULLET, BLUNT și CHOPPY! Toate acestea au fost stiluri-vedetă în trecut, iar acum apar în varianta stilizata, actuală! Diferența o face modul de a le purta!, mai spune George Soare.

Un alt look care câștigă teren este CARRE A LA PARISIENNE, acel bob scurt la nivelul bărbiei, însoțit de breton! Deși este o tunsoare clasică și destul de tehnica, ea poate fi purtată atât messy, cât și foarte drept, cu efect glossy!

NEW PIXIE este un alt look- vedetă în rândul posesoarelor de păr scurt și foarte scurt! Un look effortless și ușor de purtat!

AFRO-ISH STYLE –  Au fost ani în care nu promova nimeni acest stil și regăseam foarte multe femei cu părul creț care recurgeau destul de des la tot felul de metode de a-și întinde părul! Iată, nu mai este nevoie, deoarece acest look a invadat internetul, iar paleta de produse adecvate acestui tip de păr este foarte variată!, încheie George Soare (Tribute Salon- furnizorul Casei Regale a României).

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
substantial.ro
Libertatea
CSID
Descopera.ro
Life.ro
Retete
Baby
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Frumusete