Trecutul mai puțin știut al lui George Burcea. Ce i s-a întâmplat în adolescență: „Am dat șpagă 1.000 de dolari”

Se bucură acum de o carieră în actorie, curând va lansa și prima sa carte, dar și primul film. George Burcea a făcut dezvăluiri într-un interviu despre trecutul lui, despre cum a lucrat ca marinar doi ani de zile. 

Invitat la podcastul „Stai să zic eu', cu Dragoș Mușat (Tetelu) și Cosmin Natanticu, George Burcea a povestit o întâmplare din trecut, dezvăluind că a vrut să se facă marinar. „De Revelion, în perioada 2003-2004, eram la Botoșani și a venit un amic de-al unui prieten de-al meu, la care stăteam în apartament, foarte bogat. Era unul dintre cei mai bogați oameni din Botoșani, la acea vreme, Cătălin îl cheamă. M-a întrebat ce fac acolo și i-am spus că vreau să mă fac marinar și că vreau să ajung în Constanța.

Apoi, îmi povestește că a cumpărat o casă la Eforie Sud, că nu stătea nimeni și că ar avea nevoie de cineva care să aibă grijă de casă. Câteva luni mai târziu mi-am încheiat situația la liceu, eram în clasa a IX-a și mi-am făcut transferul la Eforie Sud, pentru clasa a X-a. Acum este unul dintre cei mai buni prieteni de-ai mei', relatează actorul.

George Burcea

George Burcea

George Burcea și-a urmat visul, astfel încât după terminarea liceului s-a înscris la Facultatea Maritimă în Constanța. „Imediat după ce-am terminat facultatea am dat șpagă 1000 de dolari. La liceu, mă apropiasem de doamna mea dirigintă, a fost ca o mamă pentru mine. I-am spus că îmi doresc să devin marinar, că am fost la o agenție să pot să plec pe mare și mi-a cerut șpagă 1000 de dolari, iar dacă îi dau banii imediat, pot pleca pe mare în cinci zile. Doamna dirigintă s-a uitat la mine, s-a dus, iar în câteva minute a venit și mi-a dat banii. Era foarte bogată (…). 

Am plecat pe mare, am fost marinar doi ani de zile. Bunicii mei erau foarte supărați că fugisem de acasă (…)', a mai povestit acesta.

În prezent, George Burcea se iubește cu Viviana Sposub. În trecut, el a fost căsătorit cu cântăreața Andreea Bălan alături de care are două fetițe, pe Ella și pe Clara.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
Libertatea
CSID
Descopera.ro
Life.ro
Retete
Baby
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Vedete