(P) Tratament antirid noninvaziv DR. Kleanthous

Tratamentul antirid noninvaziv de la Dr. Kleanthous este soluția momentului atunci când vine vorba despre diminuarea și prevenția ridurilor iar rezultatele lui sunt recunoscute în cele mai mari centre de frumusețe din lume. Skintone – Sono Beauty Lifting este tratamentul antirid care acționează ca o cură profundă de întinerire care acționează la nivelul feței, gâtului, decolteului și mâinilor. Tratamentul antirid Sono Beauty Lifting are la bază rezultatele cercetările Dr. Kleanthous care a extins utilizarea moleculelor de suport celular, eficiente pentru regenerarea pielii, în domeniul esteticii faciale. Numărul acestor molecule de suport celular scade după vârsta de 25 de ani și la fel şi schimbul de informaţii din interiorul celulelor şi dintre acestea. Pentru menținerea funcțiilor celulei și pentru o creștere echilibrată a lor, este necesară menținerea acestui schimb de informaţii. Principiul dezvoltat de Dr. Kleanthous, care stă la baza tratamentului antirid Sono Beauty Lifting se bazează pe continua îmbunătăţire a structurii tenului cu molecule de suport celular aduse pe piele prin tratamente antirid specifice.

Din compoziția tratamentului antirid Sono Beauty Lifting mai fac parte: caolin (substanţa de bază a porţelanului), extract de porumb (vitamina E), calciu, acid hialuronic, minerale, activator antiaging, fitohormoni, extras de chihlimbar, vitamina A.

Pentru a spori eficiența tratamentului antirid, este necesară o absorbție cât mai mare a ingredienților activi iar aceasta este asigurată prin aplicarea produsului cosmetic cu ajutorul unui dispozitiv unic, cu ultrasunete, creat tot de către Dr. Kleanthous. Tratamentul antirid Skintone Sono Beauty Lifting asigură obținerea unui ten care radiază de sănătate, prin activarea sistemului limfatic, prin detoxifierea ţesuturilor, prin optimizarea circulaţiei sanguine, a metabolismului și prin activarea celulelor care produc colagenul şi elastina. Imediat după tratamentul antirid Dr. Kleanthous, tenul strălucește iar pielea este mai netedă. Ulterior, rezultatele se îmbunătăţesc după fiecare şedinţă şi se intensifică şi în urmatoarele luni. Ridurile sunt atenuate, contururile feței definite iar culoarea tenului, mai luminoasă.

Ridurile sunt umplute din interior datorită stimulării producției de colagen și elastină iar expresiile feței rămân naturale pentru un efect antirid vizibil. Tratamentul antirid Sono Beauty Lifting de la Dr. Kleanthous diminuează bărbia dublă și tonifică pielea de pe gât, redându-i aspectul tânăr.

Tratamentul antirid Sono Beauty Lifting este adresat persoanelor cu pielea lipsită de strălucire și vitalitate dar și celor care se confruntă cu pete pigmentare și colorație neuniformă.

Tratamentul conţine  6 şedinţe efectuate de câte o oră, realizate de două ori pe săptămână. Efectele acestui tratament antirid durează până la 12 luni, apoi fiind necesare tratamente de întreţinere.

Tratamentul antirid Sono Beauty Lifting si alte tratamente faciale noninvazive sunt disponibile la THAIco SPA Bucuresti și în centrele partenere din țară.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
substantial.ro
Publicitate
CSID
Kudika
Descopera.ro
Unica.ro
Retete
Baby
Life.ro
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Frumusete