Transformarea spectaculoasă a unei femei care și-a pierdut dinții din cauza dependenței de droguri. A fost numită „catfish”: „Mă simt confortabil în propria mea piele”

O femeie a fost numită „catfish' după ce a povestit cum aspectul ei se schimbă drastic atunci când poartă machiaj și proteză dentară. Ashley Butler, 31 de ani, din Tennessee, a început să-și piardă dinții din cauza dependenței de droguri.

Femeia este de nerecunoscut fără proteza dentară și machiaj, dar este fericită să-și împărtășească transformările online, deoarece acționează ca o voce și pentru cei fără dinți.

„Am fost numită catfish, dar nu sunt cineva care se preface a fi altcineva', a declarat Ashley Butler, mamă a patru copii.

„Catfish' („somn') este un termen popular asociat cu serialul MTV cu același nume și este folosit pentru a descrie pe cineva care își creează o identitate falsă sau o persoană fictivă online, adesea pentru a atrage oamenii în relații amoroase.

„Sunt întotdeauna eu însumi, cu sau fără machiaj. Am pus fard de ochi, fond de ten și gene pentru a mă face să mă simt mai bine, nu pentru a păcăli oamenii. Zâmbesc cu și fără dinți. Proteza mea nu mă definește. Mă simt confortabil în propria mea piele acum datorită protezelor dentare', a spus Ashley.

Ashley își folosește platforma de socializare pentru a promova dragostea și acceptarea de sine.

„Platforma mea este pentru toată lumea, este un loc sigur. Nu judec pe nimeni – ești cine ești și îi iubesc pe toți pentru ceea ce sunt. Toți avem un trecut și, din păcate, am fost dependent de metanfetamina în urma unei relații toxice. Căderea dinților a început cu violența domestică, iar dependența i-a luat pe cei rămași înainte de extracție. Dar asta nu înseamnă că sunt urâtă sau o persoană rea. Mi-aș dori ca oamenii să nu conecteze frumusețea cu aspectul exterior.', a mai spus tânăra, potrivit Daily Mail.

CATFISH WITH DENTURESSeparatorVEZI FOTOPOZA 1 / 5

Extracțiile și protezele au costat 9.328 de dolari, dar Ashley a avut norocul să le plătească o persoană anonimă.

„Am avut o consultație gratuită la dentist, dar nu am putut să plătesc pentru cele mai elementare proteze dentare. Îmi amintesc că am plâns la recepție și am spus că mă voi întoarce după ce voi economisi aproximativ 4000 de dolari.

A doua zi, au sunat și au spus că un donator anonim a plătit pentru extracții și pentru cele mai bune proteze dentare pe care le oferă', a povestit tânăra cu ochii în lacrimi, potrivit sursei de mai sus.

Femeii i s-au extras dinții în noiembrie 2020 și a primit proteza dentară temporară în septembrie 2021.

„Încă mă supără faptul că un străin a plătit pentru ele. Nu credeam că mi se poate întâmpla vreodată așa ceva! Oricine este a văzut că merit și a crezut în mine. Nu credeam că merit. Gestul lui amabil m-a făcut să realizez că sunt o persoană demnă de iubire și respect de sine. Este motivul pentru care încerc să aduc zilnic pozitivitate și fericire pe platforma mea', a adăugat femeia în vârstă de 31 de ani.

Foto: Profimedia

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
substantial.ro
Publicitate
CSID
Kudika
Descopera.ro
Unica.ro
Retete
Baby
Life.ro
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Vedete