Transformarea Mihaelei Rădulescu. Cum se menține în formă la 51 de ani

Mihaela Rădulescu este una dintre cele mai cunoscute vedete din România. Trăiește de ani buni la Monaco, însă revine de fiecare dată în țara natală pentru diverse proiecte. Nu despre cariera ei a făcut acum declarații, ci despre cum se menține în formă la 51 de ani.

$image_altSeparatorVEZI FOTOPOZA 1 / 4

Vedeta a recunoscut că merge la medicul estetician, se lasă pe mâinile soțului Andreei Berecleanu, e vorba despre medicul Constantin Stan.

„Uite, eu ador să mă duc la doctorul Stan, foarte tare. Să fac chestii nechirurgicale, proceduri semi-chirurgicale. El face un lifting după care eu sunt topită. Este un lifting făcut cu niște fire, frumos tare! Și care, într-adevăr, îți mai atenuează din riduri. Dintr-un om așa mai obosit, cum suntem toate după o vârstă, că așa îți arată fața, practic acest lifting îți înseninează toată fața.', a declarat aceasta într-un interviu pentru cancan.ro.

Mihaela Rădulescu a mai dezvăluit faptul că apelează la tratamentele intravenoase. Însă, are și un stil de viață sănătos. Consumă legume și fructe regulat și face sport.

„Eu îmi fac foarte des tratamente intravenoase. Eu nu-mi pun pe față nu știu ce creme cu retinol. După părerea mea, cremele cu nu știu ce colagen și vitamine, puse pe față, nu-mi fac nimic. Dar tot ce-ți pui în venă, intră mult mai repede în sistem și rezolvă. Îmi fac supradoză de vitamina C, de magneziu, de calciu, de fier, dar mi le fac regulat. Adică eu nu stau să mănânc trei kilograme de mere. Mănânc mere, mănânc legume, fructe, dar mă duc și bag și câte o vitamină. Vitaminele astea intravenoase au avantajul că se văd la față, se văd la păr, îți dau o strălucire pe care nu prea ai de unde să o ai din altă parte', a declarat Mihaela Rădulescu, potrivit aceleiași surse.

De asemenea, este foarte atentă la ce produse consumă și în ce cantitate, pentru că se pare că nu mai poate mânca la fel de mult ca în tinerețe, fără să se observe.

„Fac sport, nu zilnic, să nu exagerez, dar de câte ori pot. Stau fără maximum două, trei zile. Și în general încerc să mănânc, mai ales acum, la vârsta asta, când nu mai pot să mănânc cum mâncam la 20 de ani, munți de mâncare și să nu se vadă nicăieri. Acum constat că și dacă beau apă se vede și atunci încerc să mănânc cât de cât mai sănătos. Mai ales dacă filmez, cu o seară înainte încerc să nu mănânc sărat ca să nu mă trezesc umflată. Așadar, dacă aveți un eveniment, o nuntă, nu mai mâncați sărat cu o zi înainte, beți mai multă apă. Altfel stă totul pe tine”, a mai spus aceasta.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
Libertatea
CSID
Descopera.ro
Life.ro
Retete
Baby
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Vedete