Tragedie în Botoșani. Un elev de 7 ani a mers la școală și a murit

La câteva zile de mers la școală, un copil de șapte ani a încetat din viață. Potrivit părinților, copilul avea o răceală care nu-i dădea pace de câteva zile, iar ajuns la școală profesorii au observat că starea lui se agravează.

Un copil de șapte ani din Botoșani a încetat din viață după câteva zile de mers la școală. Deși era răcit de câteva zile, părinții l-au trimis la școală, iar profesorii observând că starea sa se deteriorează au chemat ambulanța care l-a dus la Spitalul Municipal Dorohoi. Din nefericire, medicii nu au mai putut face nimic, deoarece a intrat în stop cardio-respirator.

Medicii au declarat că saturația oxigenului din sânge ajunsese la 30%, ritmul cardiac era scăzut și decompensat. Cadrele medicale l-au resuscitat conform protocolului, însă totul a fost în zadar.

„Copilul a ajuns la Urgenţe cu o saturaţie a oxigenului în sânge de 30%. Starea lui s-a deteriorat foarte repede, fiind intubat de către medicul anestezist. A făcut şi o tulburare de ritm cardiac.

A fost chemat echipajul de terapie intensivă al SMURD de la Botoşani şi s-au început manevrele de resuscitare imediat, însă din păcate nu s-a mai putut face nimic. A fost declarat decesul la spital, la aproape două ore de la prezentare', a declarat medicul Monica Adăscăliţei, directorul executiv al Direcţiei de Sănătate Publică Botoşani, potrivit Știri de Botoșani.

Corpul neînsuflețit a fost luat de medicii legiști pentru a stabili cauza decesului. Ceea ce se știe până acum este că micuțul nu era infectat cu coronavirus, fiind testat rapid și rezultatul a ieșit negativ. S-a deschis un dosar penal pentru ucidere din culpă.

„În cauză a fost deschisă o anchetă sub aspectul săvârşirii infracţiunii de ucidere din culpă. Urmează să stabilim cu exactitate care sunt împrejurările în care a survenit decesul', au transmis reprezentanții IPJ Botoșani.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
substantial.ro
Libertatea
CSID
Descopera.ro
Life.ro
Retete
Baby
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Stiri