Tragedia din viața lui Whats Up! Cântărețul trece prin clipe cumplite

Whats Up traversează o perioadă extrem de grea. Vestea decesului uneia dintre cele mai importante femei din viața artistului a fost dată de Alice, logodnica lui.

De-a lungul anilor, Whats Up a reușit să devină cunoscut datorită pieselor și colaborărilor sale care au ajuns pe primele locuri în topurile muzicale din România. Deși artistul a muncit foarte mult, însă oboseala și problemele din ultima perioadă l-au doborât și a ales să se retragă o perioadă.

În cadrul emisiunii „Showbiz Report' de la Antena Stars, iubita lui Whats Up a mărturisit că acesta nu a putut să o însoțească din cauza unei tragedii care s-a produs în viața artistului.

Bunica sa a murit, iar cântărețul suferă enorm și nu se simte deloc bine din cauza pierderii uneia dintre cele mai importante femei din viața lui.

„Din păcate Whatsi are un deces în familie. Condoleanțe și eu îi transmit. Din păcate bunica lui a decedat și el a ales să stea acasă de data asta. Nu se simte foarte bine și aș fi vrut să fiu alături de el cât mai mult posibil. Am acceptat invitația cu mare drag la voi și sper că se uită și mă așteaptă acasă să fiu alături. ', a spus Alice Badea în emisiune'.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
substantial.ro
Libertatea
CSID
Descopera.ro
Life.ro
Retete
Baby
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Vedete