Tradiția la care va renunța Adelina Pestrițu în ziua nunții: “Sunt ok cu această mică schimbare de reguli”

Ziua în care Adelina Pestrițu va îmbrăca rochia de mireasă se apropie cu pași repezi, astfel că pregătirile au intrat în linie dreaptă. Vedeta a dezvăluit că va renunța la o anumită tradiție în ziua nunții, explicând și motivul care a determinat-o să ia o astfel de decizie. 

Adelina Pestrițu își dorește o nuntă ca în povești, motiv pentru care vedeta s-a ocupat personal de fiecare detaliu, astfel încât totul să iasă perfect în cea mai importantă zi din viața ei. În ziua cea mare, alături de Adelina Pestrițu și Virgil Șteblea vor fi prietenii apropiați, familia și o mulțime de cunoscuți, cei doi plănuind un eveniment grandios.

Tradiția la care va renunța Adelina Pestrițu în ziua nunții

Nunta este un eveniment de care se leagă o mulțime de tradiții și dacă pe unele dintre ele le va respecta, există și un detaliu la care Adelina Pestrițu va renunța. Mai exact, regula spune că domnișoarele de onoare trebuie să fie necăsătorite, însă Adelina Pestrițu nu a ținut cont de acest lucru în momentul în care a decis ce prietene vor avea acest rol important în ziua nunții ei. Vedeta a făcut o mică schimbare, ceea ce înseamnă că o parte din domnișoarele de onoare vor fi căsătorite.

„Pe lângă multe detalii care fac că acest eveniment să fie unul prețios, după cum tradiția spune, domnișoarele de onoare vor avea un rol foarte important. Ele vor reprezenta ajutorul meu de nădejde, fetele cu care mă voi sfătui, voi petrece și mă voi bucura de fiecare moment dinaintea evenimentului, dar mai ales în ziua cea mare. Șase prietene apropiate au acceptat invitația de a fi parte din cadrul nostru de poveste de dragoste.

Ele vor îmbrăca rochii de aceeași culoare și vor fi alături de mine în fața altarului. Chiar dacă tradiția spune că este necesar să fie necăsătorite, va anunț că eu nu o să țin cont de acest detaliu. O parte dintre ele sunt deja căsătorite și pentru una dintre ele, chiar eu am fost domnișoară de onoare la momentul nunții ei, petrecut în urmă cu 4 ani.

Și nu trec peste această tradiție pentru că aș avea eu o dorință arzătoare să fiu contra vântului, ci pur și simplu, o parte dintre prietenele mele bune, pe care mi le doresc aproape, sunt căsătorite și sunt ok cu această mică «schimbare» de reguli', a spus Adelina Pestriţu, potrivit viva.ro.

După ce au spus cel mai hotărât “DA” din viața lor, în fața ofițerului stării civile, Adelina Pestrițu și Virgil Șteblea se vor căsători religios pe data de 20 iulie, eveniment pe care atât cei doi viitori miri, cât și prietenii lor îl așteaptă cu nerăbdare.

Deschide galeria foto pentru a vedea mai multe fotografii cu Adelina Pestrițu.

Foto: facebook

Citește și:

Actorul Rip Torn, din seria „Men in Black', a murit

Meghan Markle, criticată pentru apariția de la Wimbledon. A încălcat o tradiție importantă!

La sfârșitul acestei săptămâni va deveni mamă! Va naște mai devreme decât era planificat: Am decis că operația de cezariană este cea mai sigură variantă'

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
substantial.ro
Libertatea
CSID
Descopera.ro
Life.ro
Retete
Baby
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Vedete