Trădare la nivel înalt: Jemima Goldsmith i-a furat iubitul prietenei sale, Gillian Anderson

Trădare la nivel înalt: Jemima Goldsmith i-a furat iubitul prietenei sale, Gillian Anderson

Gillian Anderson și Peter Morgan și-au anunțat despărțirea la sfârșitul anului trecut, aceasta fiind o adevărată surpriză pentru mulți dintre apropiați, mai ales că recent au lucrat împreună la cea de-a patra serie a producției de succes, The Crown.

În ultimele zile, au apărut câteva zvonuri surprinzătoare, cum că Morgan se întâlnește cu Jemima Goldsmith, cea mai bună prietenă a fostei sale iubite, ba chiar s-au mutat împreună.

Ce este cu adevărat surprinzător este faptul că acest zvon referitor la noul cuplu a apărut la câteva săptămâni după despărțirea lui Morgan de Anderson.

„Toţi trei au fost prieteni de ani buni. Iar cei care-i cunosc spun că Jemima stătea de multă vreme cu ochii pe Peter, dacă nu chiar se vedea în secret cu el', a declarat o sursă citată de Daily Mail.

Potrivit unei surse, se spune că Anderson este „nedumerită' aflând zvonurile, prietenii spunând că „cu siguranță a ridicat o sprânceană sau două' la știrile despre această nouă relație.

Morgan și Anderson au format un cuplu timp de patru ani. În octombrie 2016, au participat împreună la o petrecere de lansare pentru The Crown. Amândoi au copii din relații anterioare: Anderson a fost căsătorită de două ori, mai întâi cu Clyde Klotz din 1994-1997 și apoi cu Julian Ozanne din 2004-2007 și are o fiică cu primul soț și un fiu și o fiică cu un alt iubit, Mark Griffiths, în timp ce Morgan este tată de cinci copii, cu fosta soție Lila Schwarzenberg, născută prințesa Anna Carolina zu Schwarzenberg.

Jemima Goldsmith a fost căsătorită cu fostul jucător de cricket pe plan international și acum prim-ministru al Pakistanului, Imran Khan, timp de nouă ani, având împreună doi fii împreună. Ea a mai avut relații amoroase cu Hugh Grant, Russell Brand și Matthew Freud.

Foto: Profimedia, Hepta

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
ziareonline.ro
Libertatea
Retete
Baby
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Huff
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Vedete