Toto Dumitrescu e actor, are 25 de ani și nu mai primește bani de la părinți: „Nu am suportul financiar din partea familiei”

Toto Dumitrescu e cunoscut ca actor, dar și ca băiatul cel mic al lui Ilie Dumitrescu, fostbalist român retras din activitate. Chiar dacă familia lui are o stabilitate financiară mare, părinții nu îi mai oferă bani lui Toto, care a făcut studiile în străinătate.

Tânărul se întreține singur la 25 de ani din meseria lui de actor. A jucat în serialul „Adela', la Antena 1, iar acum în „Lia- soția soțului meu', pe același post. „Am primit propunerea în urma performanței mele din serialul „Adela', tot la Antena 1. Am fost chemat la casting. Mi s-a părut că personajul din „Lia' mi se potrivește mai mult cu temperamentul meu decât cel din „Adela'.

Mi s-a părut… nu mai ușor, dar mai la îndemână. Deși există diferențe. Noi jucăm ceva fictiv, nu ne jucăm pe noi. A fost mai lejer decât la „Adela', a spus el pentru Libertatea.

Întrebat despre veniturile lui financiare, Toto Dumitrescu explică: „Câștig bani, dar, într-adevăr, poate nu atât de mult pe cât aș câștiga dacă aș fi un om de afaceri sau dacă aș face compromisuri și aș face o meserie care nu e vocațională până la urmă. Pentru că actoria nu e un job, consider că e totul, mă gândesc numai acolo tot timpul, la personajele pe care le fac sau la pașii pe care trebuie să îi urmez ca să interpretez personajele sau să învăț taina actoriei. E o obsesie, dacă pot să zic asta. (…)

Sincer, în ultima vreme mă întrețin din banii din actorie. Întotdeauna se poate mai bine, sunt foarte buni, dar scumpirile astea… se simt. Dar da, în ultima vreme nu am suportul financiar din partea familiei pentru că sunt destul de major încât să îmi iau eu viața în piept și poate că nu am nevoie de mai mult. Poate că mai mult m-ar face să devin mai comod și mi-ar înceta setea de a evolua', spune el.

Toto Dumitrescu e actor, are 25 de ani și nu mai primește bani de la părințiSeparatorVEZI FOTOPOZA 1 / 3

Pe viitor, Tot Dumitrescu își dorește o carieră internațională în actorie, așa că se gândește să plece din România. „Am studiat la Londra, Goldsmiths, facultatea de teatru, și cumva îmi pare rău că m-am întors, deoarece în afară, oportunitățile sunt foarte mari. În același timp mă bucur că m-am întors pentru că îmi place direcția în care se duce filmul, industria românească și îmi plac mult oamenii din industria asta. Dar, în același timp, o să plec la un moment dat.

O să plec pentru că… cred că ăsta e destinul! Ai expunere mai mare, cred că contează… aici e și o barieră de limbă. Oamenii, dacă nu înțeleg limba în care joci, asta din start e o barieră pentru ei, în schimb, nu e o barieră dacă joci în limba engleză. E o limbă internațională. Având mai multă expunere, impactul e mai mare și automat satisfacția e mai mare', a mai zis el pentru Libertatea.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
ELLE
Publicitate
Unica.ro
VIVA!
substantial.ro
Retete
Baby
CSID
Kudika
Descopera.ro
Life.ro
Doctorul Zilei
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Vedete