Tot ce-i nou de la Curtea Veche

Tot ce-i nou de la Curtea Veche
Uncategorized

Yongey Mingyur Rinpoche, Eric Swanson – Bucuria de a trai. Descifrarea secretului si a stiintei fericirii

Toata lumea doreste sa aiba o viata plina de bucurii si satisfactii. Unii aleg calea stiintei, altii imbratiseaza religia si practica spirituala. Dar oare aceste doua abordari diferite se exclud in mod necesar una pe cealalta? Un studiu recent, referitor la efectele meditatiei asupra creierului, a descoperit ca, atunci cand subiectul a inceput sa mediteze, activitatea neuronala dintr-o anumita zona a creierului acestuia, presupusa a avea legatura cu starea de fericire, s-a intensificat intr-o incredibila proportie de 700%! Subiectul in cauza era calugarul budist Yongey Mingyur Rinpoche, caruia i-a fost atribuita, in revistele Time si National Geographic, calitatea de "cel mai fericit om de pe pamant".

Beneficiind de un "Cuvant inainte" al bine-cunoscutului scriitor Daniel Goleman, Bucuria de a trai pune bazele stiintifice ale capacitatii noastre de a atinge iluminarea, relaxarea si fericirea cu ajutorul meditatiei.Danielle Fecteau – Telepatia. Comunicarea suprema

Aceasta noua aparitie editoriala in colectia "Biblioterapia" va propune, prin intermediul unei serii de fapte extraordinare, toate documentate stiintific, o prezentare a capacitatilor misterioase ale acestui veritabil al saselea simt – telepatia.

Veti descoperi un univers incredibil, dar cat se poate de real: transmi-terea de informatii, prin intermediul gandului, unor persoane aflate pe o naveta spatiala sau pe un vas in submersiune; descrierea unor persoane necunoscute si a unor locuri situate la mari departari; proiectul "Stargate" al CIA, prin care se testa urmarirea mentala a agentilor secreti plecati in strainatate; rezolvarea unor cazuri de criminalistica de catre detectivi medium, cu ajutorul unei fotografii sau al unui obiect ce apartinuse victimei; comunicarea cu spiritul mortilor; prezicerea viitorului.
Thierry Janssen – Solutia interioara. Spre o noua medicina a corpului si a spiritului

Din ce in ce mai multa lume recurge la "remediile alternative si complementare". In consecinta, stiinta se intereseaza indeaproape de ele si inventeaza noi modele, pentru a explica sanatatea, boala si vindecarea. Astfel, efectul placebo nu mai este considerat o anomalie, ci, mai degraba, o dovada a unei reale influente a spiritului asupra sanatatii. Relaxarea, meditatia si hipnoza sunt studiate in laboratoarele disciplinelor ce se ocupa de sistemul nervos. Yoga, tai-chi si qigong mobilizeaza mecanismele reparatorii ale organismului. Acupunctura produce veritabile efecte asupra creierului.

Prin intermediul acestor pasionante descoperiri, la care se adauga marturia propriei experiente medicale si psihologice, Thierry Janssen ne aduce aminte ca fiecare dintre noi poseda importante capacitati de prevenire si de vindecare a bolii.

 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
ziareonline.ro
Libertatea
CSID
Descopera.ro
Life.ro
Retete
Baby
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din