Tort Tiramisu

Tort, Tiramisu

1. Incinge cuptorul la 4/ 180°C. Unge cu unt o tava de copt cu diametrul de cca 20 cm, apoi presara uniform interiorul cu pudra de cacao.

2. Topeste ciocolata si untul intr-un castron, la bain marie, apoi ia de pe foc si lasa sa se raceasca putin. Intre timp, bate bine albusurile pana ce spuma devine sticloasa.

3. Intr-un alt castron, bate galbenusurile si zaharul pana se ingroasa; toarna amestecul peste ciocolata, amesteca bine sa se incorporeze, apoi adauga migdalele. Adauga o lingura de bezea, amesteca bine, apoi incorporeaza treptat si restul. Toarna in tava si coace 20-25 min.

4. Scoate prajitura din cuptor si lasa sa se raceasca putin, apoi pune-o pe un gratar sa se raceasca de tot. Apoi insiropeaz-o cu lichior ori cafea.

5. Bate la un loc mascarpone, cafeaua solubila si zaharul pudra pana rezulta o crema, intinde-o peste prajitura, presara ciocolata rasa si bombonele de ciocolata.

Îți recomandăm și această rețetă de tiramisu

Tort, Tiramisu

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
substantial.ro
Publicitate
CSID
Descopera.ro
Unica.ro
Retete
Baby
Life.ro
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din torturi