Tori Spelling, fotografie de familie fără soțul ei, Dean McDermott

Tori Spelling și copiii ei intră în spiritul sărbătorilor. Vedeta, în vârstă de 48 de ani, a împărtășit o felicitare de sărbători în care îi prezintă cei cinci copii ai săi, Liam Aaron, 14 ani, Stella Doreen, 13 ani, Hattie Margaret, 9 ani, Finn Davey, 8 ani și Beau Dean, 4 ani.

Două capre și un porc sunt, de asemenea, în față și în centru pentru imaginea adorabilă. Cardul este semnat: „Cu drag, de la ferma noastră de acasă! Pupici, Tori și familia'.

Dean McDermott, tatăl celor cinci copii ai lui Tori, nu apare însă în fotografia-felicitare. În secțiunea de comentarii a postării ei, Spelling a clarificat că McDermott lipsea din fotografie pentru că „filma noul său lungmetraj în Canada' când a fost făcută ședința foto de la fermă.

Tori Spelling out for a Walk with her Husband and son and Pet PigSeparatorVEZI FOTOPOZA 1 / 3

Absența lui McDermott din tabloul de familie vine la câteva luni după ce s-a zvonit că Tori Spelling și soțul ei, cu care s-a căsătorit în 2006, se confruntă cu unele probleme în căsnicie. În timpul unei apariții la Jeff Lewis Live de la SiriusXM în iunie, Spelling i-a spus lui Lewis că ea și McDermott nu dorm în același pat.

După ce Lewis a întrebat dacă există vreun „adevăr' în zvonurile despre o potențială despărțire, Spelling a spus că a dormit cu copiii ei de când McDermott a fost plecat pentru o perioadă de timp în timp la filmări.

„De când a plecat, asta nu este bine, băieți, dar de când a plecat, a fost plecat timp de șase luni la filmări în altă țară, toți au rămas cu mine. Așa că în prezent mai am patru în dormitor cu mine, care încă nu s-au întors în camerele lor', a spus vedeta din Beverly Hills 90210.

În trecut, Spelling și McDermott au fost sinceri cu privire la problemele lor relaționale. Tatăl celor cinci copii a recunoscut că și-a înșelat soția în 2014. În urma aventurii, cuplul și-a expus viața în serialul lor, True Tori, în timpul căruia McDermott a vorbit despre greșelile sale : „Mă simt rușinat. Nu m-am simțit niciodată așa înainte de aventură.”

În 2016, Spelling a vorbit deschis ]ntr-un interviu pentru People despre scandal.

„Trebuia să o luăm de la capăt. A trebuit să reconstruim complet', a spus ea, adăugând că cei doi „s-au apropiat și s-au regăsit ca un cuplu'.

De-a lungul timpului și datorită terapiei de cuplu și a vindecării personale individuale, „am luat decizia conștientă pe baza dragostei noastre să rezolvăm asta', a spus actrița.

„A fost una dintre cele mai rele momente din viața noastră, dar a fost și una dintre cele mai bune vremuri', a adăugat Spelling. „Nu aș schimba nimic pentru că dacă nu am fi început să vorbim și nu am fi deschis acele linii de comunicare, poate nu am fi fost aici astăzi'.

Foto: Instagram, Profimedia

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
Publicitate
substantial.ro
Libertatea
CSID
Descopera.ro
Life.ro
Retete
Baby
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Vedete