Tori Spelling din „Beverly Hills 90210”, de nerecunoscut. Fanii au recționat imediat: „Nu mai seamănă cu ea”

Actrița Tori Spelling este de nerecunoscut. Ea a fost văzută săptămâna trecută în timp ce se afla la un eveniment alături de Nicole „Snooki' Polizzi și alți prieteni.

Tori Spelling, în vârstă de 48 de ani, a postat pe Instagram o imagine stând alături de vedeta în vârstă de 33 de ani, „Jersey Shore', care i-a determinat pe fani să facă numeroase comentarii cu privire la cât de diferit arată acum față de cum era în „Beverly Hills 90210'.

„Wow Tori nu mai seamănă cu ea', „Chirurg Kardashians? 🤷‍♀️', au comentat câțiva internauți.

Snooki, despre care se știe că este adepta intervențiilor chirurgicale, a postat, de asemenea, aceeași imagine pe care a pus-o Spelling.

„My Messy Bestie … de fapt suntem duo-ul de care nu ai știut niciodată. @snooki s-ar putea să fii flacăra mea geamănă (dar mai scurtă 😂)', a scris actrița în dreptul imaginii.

Deși unii utilizatori ai rețelelor de socializare au criticat aspectul lui Spelling, mulți au admirat-o și au felicitat-o.

„Sincer, Tori Spelling pare UIMITOARE! Foarte bine, fata! Cum îți cheltuiâ banii este treaba ta!', „Tori, jur că devii mai tânără în fiecare an! Arăți fabulos!”, „ 😍amândouă arătați grozav!😘', au fost câteva dintre mesajele postate de admiratorii celor două dive.

Luke Perry 1966-2019 American ActorSeparatorVEZI FOTOPOZA 1 / 6

Și-a petrecut întreaga viață în ochii publicului, așa că Tori Spelling s-a ocupat de aspectul său fizic.

„Am apelat la chirurgia plastică, modificându-mi nasul și sânii, atât. Citesc constant că am făcut mai multe', a declarat în 2019 Tori Spelling pentru People.

De asemenea, actrița a spus că interesul publicului pentru aspectul ei a continuat de mai bine de 30 de ani.

„Oamenii au vorbit despre mine care am apelat la operațiile plastice de la 17 ani. Îmi amintesc că tatăl meu [producătorul Aaron Spelling] a spus: ‘Nu-ți face griji. Va dispărea săptămâna viitoare’. Dar acest lucru a continuat pe tot parcursul carierei mele!', a mai spus actrița.

Foto: Profimedia

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
substantial.ro
Libertatea
CSID
Descopera.ro
Life.ro
Retete
Baby
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Vedete