Topul Bookfest 2017 Grupul Editorial ART – cele mai vândute cărți

Inspiră-te din topul Bookfest 2017 Grupul Editorial ART, ca să alegi cele mai potrivite cărți pentru vacanță!

Topul Bookfest 2017 Grupul Editorial ART – Editura ART

Topul Bookfest 2017 Grupul Editorial ART – Editura ART

Povestea Slujitoarei
de Margaret Atwood
Slujitoarele reprezintă categoria femeilor de reproducere într-o societate distopică americană, după instaurarea violentă a unui regim teocratic creștin. Chinuită de singurătate, Offred se străduiește să-și reprime fluxul amintirilor care provin de pe vremea când avea o familie și o viață normală și încearcă să se resemneze pentru a supraviețui în îngrozitoarea lume nouă.

Lumină în august
de William Faulkner
Joe Christmas nu știe dacă e negru sau alb într-un sud al Statelor Unite în care simpla ambiguitate asupra apartenenței rasiale e de ajuns să te transforme într-un paria. Oamenii pe care-i întâlnește, părinți adoptivi bigoți, prostituate, răspopiți, flecari și fete bătrâne par cu toții blestemați să-și trăiască propria specie de nebunie.

Alegerea Sofiei
de William Styron
Romanul ne introduce mai întâi în atmosfera din New York-ul anului 1947, când tânărul și neexperimentatul Stingo încearcă să-şi câştige traiul ca redactor pentru o mare editură. După ce este concediat, Stingo se refugiază în Brooklyn, unde face cunoştinţă cu Sofia Zawistowska, o poloneză supravieţuitoare a lagărului de la Auschwitz, şi cu iubitul ei, Nathan, un tânăr evreu cu care trăieşte o pasiune devoratoare. Stingo află în cele din urmă teribilul secret al Sofiei, alegerea pe care a trebuit să o facă.

Am să te iubesc așa cum ești tu
de Marius Tucă
Al cincilea volum de poezii semnat de Marius Tucă

Colecția musai

Topul Bookfest 2017 Grupul Editorial ART – Editura ART, colectia musai

Un bărbat pe nume Ove
de Fredrik Backman
Ove este un bătrân mizantrop căruia îi plac regulile stricte, rutina, lucrurile utile în viață și care n-are răbdare pentru amabilități gratuite cu vecinii. Într-o dimineață de noiembrie, tot universul și planurile sale îi sunt date peste cap în cel mai neașteptat mod cu putință. O iraniancă pe cât de gravidă, pe atât de dezinvoltă, și soțul ei tolomac, împreună cu cele două fetițe ale lor, se mută lângă casa lui și-i turtesc cutia poștală cu o remorcă. Accidentul dă startul unei serii de întâmplări neverosimile, amuzante și, uneori, înduioșătoare.

Un proiect sângeros
de Graeme Macrae Burnet
O triplă crimă petrecută într-o comunitate mică de arendași din Scoţia anului 1869 duce la arestarea tânărului Roderick Macrae, în vârstă de şaptesprezece ani. Nu există nicio îndoială că el este făptaşul, însă ce motive a avut să comită un gest atât de atroce și de sângeros? Gândit ca o serie de documente descoperite de autor, romanul reconstituie universul acelui loc și timp și alcătuiește un portret contradictoriu al criminalului.

Simpatizantul
de Viet Thanh Nguyen
Naratorul, un dublu agent comunist, un om cu două minţi, jumătate francez, jumătate vietnamez, ajunge în America după căderea Saigonului şi încearcă, aşa cum fac şi ceilalţi refugiaţi vietnamezi, să-şi construiască o nouă viaţă. Un roman de spionaj și de război plin de suspansul unui thriller, o satiră politică, o privire istorică lucidă asupra colonizării și revoluției, un imn straniu și impecabil închinat imigrantului, o explorare caustică şi incomodă a identităţii şi a Americii, o meditație asupra vinovăției și trădării.

Topul Bookfest 2017 Grupul Editorial ART – Editura PALADIN

Topul Bookfest 2017 Grupul Editorial ART – Editura PALADIN

Assassins Creed. Frăția
de Oliver Bowden
Trădat de familiile conducătoare din Italia, Ezio începe să se pregătească pentru a deveni asasin. Ajunge astfel să fie atras în războiul secret dintre Ordinul Asasinilor și Ordinul Templierilor, care are drept scop obţinerea Mărului Edenului, un artefact ce poate controla mințile oamenilor, provenit de la o civilizație străveche, superioară tehnologic.

Răzbunare ancilară
de Ann Leckie
Breq este aproape de a-și îndeplini obiectivul care a obsedat-o fără încetare vreme îndelungată – acela de a răzbuna distrugerea unei nave spațiale. Dar ultimul pas pe care trebuie să-l facă se dovedește cea mai grea încercare a misiunii ei, în joc fiind propria-i viață. De ce ar fi o navă spațială dispărută demult atât de importantă pentru o locuitoare anonimă din galaxie. Secretul lui Breq ar putea zdruncina temeliile Imperiului Galactic.

Eu, Robotul
de Isaac Asimov
Nu au voie să facă rău niciunei ființe umane, trebuie să se supună ordinelor oamenilor și nu-și pot pune în pericol existența… însă doar atâta timp cât nu încalcă primele două reguli. Acestea sunt cele Trei Legi ale Roboticii cu care au fost programați roboții cu inteligență artificială. „Eu, Robotul' este o colecție de nouă povestiri relatate din perspectiva unui robopsiholog care dezvăluie aventurile primilor roboți inteligenți creați de om.

Seria ROBOȚII cuprinde:

  • Eu, Robotul (1950)
  • Caverne de oțel (1954)
  • Soarele gol (1957)
  • Roboții de pe Aurora (1983)
  • Roboții și Imperiul (1985)

Nova
de Samuel Delany
Anul 3172. Illyrionul este cea mai importantă substanţă din galaxie, iar dificultatea obţinerii sale are implicaţii majore pentru omenire. Un echipaj neobișnuit este gata să zboare în miezul unei nove și să extragă șapte tone din preţiosul element. Dar misiunea e mai degrabă sinucigașă când pericolele sunt iminente și pândesc la fiecare pas.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
VIVA!
Libertatea
Retete
Baby
Doctorul Zilei
Sfatul parintilor
Mai multe din Muzica, filme, carte