Top cele mai exclusiviste petreceri organizate pe plajă

Mallorca, kusadasi, creta

Cu tălpile pierdute printre firicelele strălucitoare de nisip și acompaniat de cântecul fermecător al mării, beach party-urile îți deschid apetitul pentru distracții de cum se lasă seară. Iar dacă nu știi ce evenimente mai sunt în trend anul acesta, îți spunem noi. Tu doar fă-ți bagajele și hai la mare!

Mallorca, kusadasi, creta

Full Moon White Party

Inspirată după tradiționala petrecere thailandeză Full Moon, dată în cinstea lunii pline din prima lună de vară, petrecerea a fost preluată și de către spanioli și adaptată nevoilor moderne'. Petrecerea promite nopți incendiare și delicii supreme, iar PuroBeach este gazda evenimentului în acest an. O mulțime de mese și fotolii sunt împrăștiate pe plaja cu nisip fierbinte, iar sute de lampioane sunt înălţate pentru îndeplinirea dorințelor. Este un party de la care nu trebuie să lipsești, mai ales că invitații de onoare sunt artiști de renume internațional, dansatori și persoane care vor întreține atmosfera de poveste.

Party-uri tematice în Hersonissos

Grecia nu te cucerește doar cu patrimoniul său istoric, dar și cu cel cultural. Cea mai dezvoltată stațiune din Creta își întâmpină turiștii cu hoteluri exclusiviste și cluburi moderne. Plajele acestei stațiuni sunt pline de călători dornici de distracții. Odată cu apusul soarelui se dă frâu liber petrecerilor tematice. În Cameo Club ai ocazia să testezi pe pielea ta ce înseamnă tradițiile grecești. Spectacolele țin până în zorii zilei și sunt întreținute de DJ faimoși și dansatori renumiți în Grecia.

Dansează cu cadânele în Long Beach

Kusadasi este stațiunea renumită a Turciei, unde petrecerile cu diverse tematici au loc direct pe plajele cu nisip fin. Dacă vrei să te mândrești cu o experiență unică, petrece o seară tradițională turcească cu cadâne și muzică orientală pe plaja Long Beach, una dintre cele mai cunoscute zone dedicate petrecăreților, din stațiune.

 

de Mădălina Isar

 

Oferte turistice

Sejur Mallorca

Hotel Manaus 3*- de la 626 euro/persoană.

Sejur Kusadasi

Hotel Derici 3*- de la 378 euro/persoană.

Sejur Creta

Hotel Mari Kristin 3*- de la 279 euro/persoană.

Servicii incluse: 7 nopți de cazare cu demipensiune, transport cu avionul, transferuri aeroport-hotel-aeroport, asistență turistică. Detalii pe www.besttourism.ro, call center 031/226332

 

 

 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Libertatea
Publicitate
Huff
VIVA!
Retete
Baby
Sfatul parintilor
Mai multe din Timp Liber