TOP 4 idei de locații pentru a organiza reuniunea cu colegii de liceu

O reuniune de clasă îți poate oferi o șansă inedită să te reconectezi cu vechii prieteni, să-ți amintești de întâmplări din adolescență și să sărbătorești alături de oamenii pe care poate nu i-ai văzut de ani de zile. Dacă ești pus în situația de a organiza o reuniune de liceu și nu știi ce fel de spații ar putea găzdui un astfel de eveniment, ai nimerit în locul potrivit.

Citește mai departe și descoperă cele mai inspirate idei de locații pentru a organiza reuniunea cu colegii tăi de liceu:

  1. Restaurant de tip berărie

Un club de noapte sau un bar ar putea fi locații prea aglomerate pentru a organiza un astfel de eveniment special. În schimb, un restaurant de tip berărie este cea mai bună alegere, întrucât acestea oferă un mediu mai prietenos pentru invitați. Astfel, vei putea purta conversații cu foștii colegi și, în același timp, vei putea savura mâncăruri delicioase și băuturi artizanale cu tradiție. Berăria H este cea mai mare berărie din București, reprezentând un spațiu perfect pentru grupuri care doresc să se distreze, să asculte muzică și să se delecteze cu preparate gastronomice tradiționale.

  1. Sala de sport a liceului

Nu există nicio locație care să aibă mai mult farmec și însemnătate emoțională pentru o promoție de foști elevi decât clădirea liceului pe care l-au absolvit. Probabil cea mai puțin costisitoare și mai la îndemână opțiune este să închiriezi sala de sport a instituției pentru a organiza acest eveniment. Avantajul unei săli de sport constă în faptul că o vei putea decora după bunul plac, întrucât se vor putea așeza mese și standuri cu mâncare și băuturi. În plus, sala de sport este excelentă pentru dans și pentru a organiza concursuri de talente. 

  1. La un hotel elegant

Dacă tematica reuniunii se duce mai degrabă într-o zonă mai formală, atunci spațiul oferit de un hotel local poate fi potrivit. În plus, această opțiune este convenabilă pentru cei care vin, pentru această ocazie, din alte orașe și țări și trebuie să își găsească cazare. Optează pentru un hotel care are săli de evenimente sau conferințe și, de preferat, o bucătărie sau un bar. De regulă, sălile de evenimente sunt dotate cu aparatură tehnologică avansată precum calculatoare și videoproiectoare, pe care le puteți folosi pentru a proiecta pozele și filmulețele aduse de foștii colegi.

  1. Spațiu în aer liber

Parcurile, centrele de distracție și zonele de agrement sunt opțiuni foarte populare de locații în aer liber. Majoritatea au spații special amenajate pentru a lua masa în corturi sau foișoare elegante. Acestea pot găzdui un număr mare de invitați și se pot adapta foarte bine la tema aleasă pentru această întâlnire. În plus, grupul tău poate beneficia de reduceri la activitățile care sunt specifice locației alese: sporturi în aer liber, pool bar, spectacole de animație, plimbări cu ghid etc. 

Așadar, lasă-te inspirat de aceste idei și organizează o petrecere de reuniune de care foștii tăi colegi își vor aduce aminte mult timp încolo.

Sursă foto: magneto.ro

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
ELLE
Publicitate
Unica.ro
VIVA!
substantial.ro
Retete
Baby
CSID
Kudika
Descopera.ro
Life.ro
Doctorul Zilei
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Advertorial