Top 15 verighete handmade

Domnişoarelor şi viitoare doamne, ştim cât de multe detalii trebuie puse la punct pentru „ziua cea mare', de la rochie, la decor, invitaţii, muzică etc. Tocmai de aceea, azi încercăm să vă dăm o mână de ajutor. Daca întrebarea cu pricina a fost deja pusă şi răspunsul a fost categoric „da', atunci putem trece la următorul pas în căutarea celor mai potrivite verighete.

Poza 1

Corinafakesch, 319 lei

Bastion, 49 lei

Din antichitate în prezent

Tradiţia verighetelor datează încă din civilizaţia Egiptului Antic, unde cercul era simbolul eternităţii şi era oferit între partenerii căsătoriţi, sub forma unor împletituri din cânepă sau trestie. Mai târziu, în Renaştere, bărbaţii aveau obiceiul de a le oferi femeilor inele încrucişate, pentru ca mai apoi, după căsătorie, fiecare să poarte câte unul ca simbol al legăturii lor. Alte tradiţii indică faptul că verighetele erau adesea făcute din metale preţioase şi că erau aşezate pe degetul inelar (de aici şi denumirea) datorită unei vene ce lega acel deget cu inima.

Poza 2

Bijuteriiwhatelse, 90 lei

DanaH, 30 lei

Bijuteriiwhatelse, 30 lei

Bijuteriiwhatelse, 70 lei

Nagual, 165 lei

Bastion, 48 lei

Alege verighetele alternative

Timpurile şi moda se schimbă mereu, tradiţionalul rămâne; uneori e înlocuit de nou, alteori e readaptat. Dacă vă încadraţi în categoria celor care vor ceva diferit, inedit şi cu o tentă personală, am adunat de pe Breslo o colecţie de verighete alternative. Pentru cuplurile ce iubesc natura şi vor ceva organic, am găsit inele din lemn sau ceramică, pentru cei ce adoră lucrul făcut de mână, poate nişte inele din sârmă împletită sau mărgele, iar pentru cei ce vor ceva care să le reprezinte individualitatea, am găsit inele din diverse metale prelucrate cu atenţie de artizani îndemânaţi.

Poza 3

Sabine, 35 lei

Kallista, 25 lei

Nagual, 52 lei

Just.Paintings, 180 lei

Cristina.Masnitz.Jewelry, 535 lei

THEjeweller, 370 lei

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Libertatea
Retete
Baby
Doctorul Zilei
Sfatul parintilor
Psychologies
Mai multe din Frumusete si Moda