Tony Tomas lanseaza un nou videoclip

Lansarea oficiala este marcata print-un concert extraordinar al artistului impreuna cu trupa Cross (Florin Ionescu – tobe, Silviu Dimitriu – keyboards, Dan Ionescu – chitara, Dan Georgescu – bass), care va avea loc pe 14 noiembrie in cadrul Hard Rock Café de la orele 22:30.

Videoclipul este rezultatul premiului pentru Creatie castigat de Tony Tomas in cadrul celei de-a 39-a editie a festivalului de la Mamaia. Piesa castigatoare, “Spune-mi si mie” este compusa de artist, orchestrata de trupa Cross, iar versurile au fost scrise de Tony impreuna cu Liliana Levintza, managerul artistului.

Clipul a fost regizat de Mihnea Vries, iar producator a fost bine-cunoscutul Edi Schneider ( DJ Phantom). Filmarile au avut loc pe Valea Frumoasei, langa Alba Iulia, pe Valea Sebesului si au durat 3 zile, echipa fiind formata din 15 persoane. Tony a fost imbracat de designerul Stefan Musca.

Videoclipul spune povestea de dragoste dintre doi oameni care locuiesc la distanta, dar care au o comunicare telepatica extraordinara.

La concert se vor canta piese de pe albumul “Secrete Publice”. Albumul ofera cateva zeci de minute de muzica pop-rock, cu un sound inedit, marcat de inconfundabila voce a lui Tony Tomas

Biletele se gasesc la intrare la pretul de 25 de lei.

Pentru rezervari: 021 206 6261.

 

 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Libertatea
Huff
VIVA!
Retete
Baby
Sfatul parintilor
Mai multe din Stiri