Toni Iuruc, surpriză senzațională de ziua Simonei Halep

Simona Halep a împlinit 30 de ani pe 27 septembrie. Campioana noastră a primit felicitări încă de la miezul nopții, iar Toni Iuruc a surprins-o într-un mod senzațional.

Simona Halep a schimbat prefixul, iar la miezul nopții soțul ei a fost primul care a felicitat-o. Mesajele au curs de la apropiați, însă Toni Iuruc a surprins-o cu o mulțime de buchete de trandafiri colorați. Jucătoarea de tenis a împărtășit frumosul gest cu fanii săi de pe rețelele de socializare.

Alături de frumoasa campioană a fost și familia acesteia. Se pare că ei au petrecut împreună și s-a fotografiat alături de fratele său. Simona poartă o rochie albă, iar Nicolae Halep era foarte elegant.

Simona HalepSeparatorVEZI FOTOPOZA 1 / 5

Simona Halep s-a căsătorit după doi ani de relație cu Toni Iuruc. Cei doi au făcut cununia civilă pe 15 septembrie într-un cadru parcă desprins din basme și s-au bucurat alături de familie și prieteni. Prin urmare, campioana noastră se numește acum Simona Halep-Iuruc.

Petrecerea la care au participat 300 de invitați a fost organizată în cele mai fine detalii. Unul dintre detaliu a fost alegerea piesei pentru dansul mirilor. Dacă fanii s-ar fi gândit că va fi pe o piesă de renume internațional, ei bine, nu a fost așa. Simona Halep și Toni Iuruc au ales o piesă cântată de un artist român. Muzica pentru dansul mirilor a fost asigurată de nimeni altul decât Dan Bitman.

Simona Halep a declarat la lansarea platformei TennisWin că și-ar dori să mai joace 2-3 ani și să fie din nou în top 10 cele mai bune jucătoare de tenis. Ea ocupă în prezent locul 11 WTA.

„Mai vreau să joc 2-3 ani. Trei ani cu puţin noroc. Să vedem cum o să fiu cu accidentările, îmi doresc tare mult să mai ajung în top 10, nu ştiu dacă se va mai întâmpla', a spus Simona Halep, potrivit Agerpres.

Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
substantial.ro
Libertatea
CSID
Descopera.ro
Life.ro
Retete
Baby
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Vedete