Tom Jones, mărturisiri cutremurătoare despre cea mai mare dramă din viața sa

Tom Jones și-a câștigat reputația de Don Juan încă din primii ani ai carierei sale de cântăreț, în anii ’60. Cu toate acestea, el s-a căsătorit cu iubita lui din copilărie, Melinda Trenchard, cunoscută sub numele de Linda, în 1957.

Ea a stat departe de lumina reflectoarelor pe tot parcursul ascensiunii soțului ei și a rămas cu el toată viața ei, în ciuda faptului că s-a luptat ani întregi cu relațiile sale extraconjugale.

Linda a murit în 2016 și cu toate acestea, cântărețul celebrului hit „Sex Bomb' continuă să sufere după ea. Relația lor a fost de nenumărate ori pusă la încercare și dacă mulți ar fi crezut că ei vor divorța, cei doi soți și-au consolidat și mai mult căsnicia. Motiv pentru care, după 59 de ani de căsnicie, Tom Jones a căzut într-o depresia cruntă atunci când Linda a trecut în neființă, pierzând lupta cu cumplita boală, cancer la plămâni.

„Acela a fost cel mai greu moment din viaţa mea, când am pierdut-o pe Linda. Niciodată nu am fost mai jos de-atât. Nu am crezut că voi supravieţui. A trebuit să fac terapie. Mă consideram vinovat că nu făcusem suficient pentru a o salva. Dar terapeutul mi-a repetat că avea cancer la plămâni şi nu aş fi putut face mai mult decât am făcut, a declarat celebrul artist după cinci ani de la moartea Lindei într-un interviu.

Tot atunci, Tom Jones a mărturisit că relația lor este vie, deoarece de fiecare dată când cântă îi simte prezența soției sale.

„Înainte să se stingă mi-a spus: Nu te gândi la mine că am murit. Imaginează-ţi că râd. Şi eu aşa îmi amintesc de ea'.

Foto: Hepta/Profimedia

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
substantial.ro
Libertatea
CSID
Descopera.ro
Life.ro
Retete
Baby
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Vedete