Tom Cruise, urmărit de ghinion pe platourile de filmare

Tom Cruise

Filmările pentru cea de-a șaptea parte a faimoasei serii „Misiune imposibilă', cu Tom Cruise în rol principal, sunt din nou puse pe pauză. Nu este pentru prima oară când se întâmplă acest lucru. Și de această dată, de vină sunt cazurile de infectări cu COVID-19 din echipa de filmare. Acestea au ieșit la iveală la testele de rutină.

Misiune Imposibilă 7 chiar pare imposibil de filmat. Din cauza infectărilor descoperite cu ocazia unui control de rutină, filmările au fost puse pe pauză din nou. Mesajul a fost transmis de casa de producție, Paramount Pictures, precizându-se că această perioadă de pauză se va încheia pe 14 iunie.

Nu este pentru prima oară când filmările sunt oprite. În martie anul trecut, în Italia, s-a întâmplat același lucru, din cauza numărului uriaș de cazuri de la acea vreme. Filmările au fost apoi reluate în septembrie, însă și atunci au fost puse pe pauză.

Tom Cruise, izbucnire pe platouri

Publicația The Sun a obținut în decembrie anul trecut și o înregistrare audio cu Tom Cruise țipând la cineva din echipa filmului, pe motiv de nerespectare a protocolului anti-Covid pe platouri. Câțiva dintre membri nu au respectat distanța socială, atunci când se uitau pe un monitor, ceea ce a dus la o avalanșă de injurii și amenințări din partea actorului: „Nu vreau să văd că se mai întâmplă asta niciodată! (…) Nu accept nici o scuză! Poți să le spui celor care își pierd locurile de muncă, pentru că industria asta se închide. Nu le va pune mâncare pe masă sau nu le va plăti educația. Cu gândurile astea mă culc în fiecare seară'.

Într-un interviu pentru revista Empire Tom Cruise a recunoscut că a fost un moment cu o mare încărcătură emoțională. „Mă gândeam la cei cu care lucram și la cei din industrie'.

Citește și: Katie Holmes, transformare senzațională

Foto: Shutterstock

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
ziareonline.ro
Libertatea
CSID
Descopera.ro
Life.ro
Retete
Baby
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Vedete